sobota 27. února 2010

Pomintemi.....















Pokud se divíte názvu článku, tak vězte, že "pochází" k knihy Pan Kaplan má stále třídu ráda od Leo Rostena - a samotného Kaplana namluvil Miroslav Donutil, kterého já mám velmi ráda, protože jeho historky jsou vtipné a svěží, stejně jako jeho humor:)

Ovšem to není hlavní téma, o kterém jsem chtěla mluvit (rozuměj psát) - i přesto, že Kaplan je úžasný a všem vám tuhle srandu doporučuji, protože jsem se dost nasmála, podobně jako např. u Járy Cimrmana nebo u pořadu Donutila " Pořád se něco děje"...Ale jak už jsem řekla, to je vedlejší.

Primární věcí je má omluva. Ano, musím a chci se omluvit za to, že jsem blog nějakou chvíli zanedbávala. Minulý týden jsem byla na horách, kde jsme neměli připojení k netu, takže jsem zkrátka neměla příležitost něco přidat a neměla jsem ani čas. Hory jsem si maximálně užila, modřin jsem měla nepočítaně ( pochopte, jsem taková nešika, že i když jsem slézala z 2-patrové postele, tak jsem si zvládla ublížit;), hráli jsme Tekkena na PS2, pokera, pili jsme a každý den jsme jedli pizzu, bavili jsme se, závody byly opět parádní a silně přemýšlím, že příští rok se také zúčastním...Jednoduše řečeno jsem strávila krásný čas s nejlepšími lidmi, které znám - s těma, které mám moc ráda:) Díky, děcka, byl to mazec!!!! Tento týden jsem řešila školu a svou poslední zkoušku, kterou jsem konečně zdárně splnila ( ale dalo mi to zabrat, že..). Ondra odjel  dělat instruktorát do Francie, takže jsem teď sama samotinká, ale nemám nějak velké obavy, že bych se nudila nebo tak něco ( i když mi můj muž chybí...:(

Příští středu jedu do Prahy - vopruz!!!!Když si vzpomenu na ty časy, kdy jsem se tam těšila...ach jo. Ale snad objevím něco hezkého, třeba bude i dobré počasí a je to lepší, než se válet na koleji.

Taky jsem objevila jedno krásné, malinké starožitnictví v Olmu a už jsem si pořídila pár kousků odtud. Pokud "přivedu k životu" náš foťák, tak sem hodím i nějaké fotky. Už se těším na tento týden - budme chodit s kámoškou na pivo a na dortíky - lahoda!!!!:)

Měj se krásně a užívejte jara ( ono se má totiž zase ochladit, nebo co...) 

A pro potěchu oka pár obrázků, které "leží" už nějaký ten pátek v mém PC...

3 komentáře:

  1. do francuzska??to ako sa k tomu dostal??ejha..

    gratulujem k skuske:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee gratuluji ! :-)

    Ach , mladicka KAte Moss je tak kraasna, Keira je taak hubena, Tanya D. tak puvabna a Vodianova tk uzasna ach skvele fotky dekuju )

    OdpovědětVymazat
  3. Já a modeling?:D Myslím si, že na to nemám dostatek krásy a hlavně sebevědomí. Jsem hrozně stydlivá, ale děkuju za hezký komentář.:)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!