čtvrtek 21. dubna 2011

Tramtadadáááááá!

*improvizovaný zvuk vítězných famfár"

....trochu jsme vás natahovali. Důvodem budiž to, že nám odešel monitor a jinak jsme se doma nemohli dostat na net. Takže teď, v novém obraze, vyhlásíme vítěze.


Mimochodem, Ondra okomentoval vítězný "svod" takto: " Sice mě to trochu uráží, ale určitě to zaujme..." Ovšem tak jste nás pobavily, že jsme se rozhodli ještě vyhlásit jednu speciální cenu, kteroužto jest "posezení u kávy ze srnama a jelenama a jinou divou lesní zvěří". Tak tedy...

Vítězkou malovátka na rty se stává slečna Klára ("Ať ji to jde ještě líp!") a její "budu stručná, protože s muži to ani jinak nejde : orální sex"

Posezení u kávy, dortíku či jiné laskominy v 87-ce získává slečna Terka (protože jako jediná myslela i na muže jiných chutí:D) "dokážu zaujmout hetero i homo muže - homo muže svým plochým hrudníkem a hetero muže svými kyprými boky :D...dělám si srandu, nic jinyho mě nenapadá" --> tuto taktitu zaujímám také!

Gratulujeme, prosíme o zaslání adresy na mail roekids@gmail.com, abychom mohli co nejdříve poslat výhru. A vy, co jste nevyhráli, nezoufejte, protože brzy pro vás připravíme další soutěž:)

...a ještě pár přízpěvků, které zaujaly:

"já muže okouzluji svým neexistujícím výstřihem a slovním atakem. a taky vždy čistou kakaovou dírkou, protože holky přece nekakají. říkejme tomu všemu třeba kouzlo osobnosti :D"

Beáta

"historkou o tom, jak sem před lety pěšky prošla západní Evropu! (předpokládám, že znáte Přátele:))"

Ašu

"Na nic si nehrát, být přirozená, uvolněná!!! Smát se jejich vtipům a obdivovat jejich vědomosti :-)"

Mar

"Před zrcadlem trénuju nejvíc sexy pózy, který by měly okouzlit každýho muže v okruhu 15metrů. Prozatím jsem ve fázi usilovnejch příprav, ale brzo přijde můj čas a já všechny nacvičený triky předvedu v praxi. Jestli nezaberou, použiju nějakej z výše uvedenejch rad(nejpravděpobněji tu od Beátky).."

Cookie



Tak zatím, Pac!!! Roekids





3 komentáře:

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!