středa 1. října 2014

holka s kočkou




fotky ivanush , edit já


jsem kočkomil. mám ráda kočky i psy i jiná zvířata, takže bych samu sebe nepopsala jako "catperson", jak se prý lidé dělí. kokon je nový kocour od terexe. no, kocour, spíš ještě kocourek. ale neposedný je dost a dost...jestli je kido zlookid, tak tenhleten uličník se dostal na daší level zlobivosti.
 no a teď k šatům - značku whitepepper mám ráda už docela dlouho, tyto šaty jsou moje třetí, příští týden očekávám balík s dalšíma a nezůstanu jen u nich. mají naprosto skvělé střihy, látky, prostě všechno je tak, jak má (podle mně) být. a navíc ta pudrová barva. jako noční košilka.

dlouho jsem se neozvala, ale není čas, jako vždy, klasická chabá výmluva. ale tento podzim je podzimem hudebním, spoustu času trávím na koncertech. takže, vážení, choďte, dokud to jde. a taky si zajděte do kina na film benjamina tučka plán - věřím, že pro pražské i mimopražské poskytuje tento dokument skvělý pohled na "obchodování" s tím, co v podstatě patří nám všem, na politikaření a nekalé "prácičky" lobbistů. dobrý pocit z toho mít nejspíš nebudete, ale možná to nás všechny donutí víc přemýšlet nad tím, co se v našem státě děje. 


čauzr, pac, mějte se krásně.
b.




11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Spíš "holčička s kočkou", vypadáš strašně mile roztomile.
    A o Plánu jsem neslyšela (a taky neviděla, že...), ale zařadím ho na seznam. Teď jsem ho obnovila a začínám Zmizelou, tak doufám, že mě zase chytne chození do kina.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou nádherné fotky, ta kočička je tak krásná :) Já vlastím jedny šaty od Whtiepepper a naprosto je miluju, taky bych si jednou chtěla koupit další (až na ně budu mít :))

    OdpovědětVymazat
  4. Neviem z akého dôvodu som tvoj blog objavila až dnes, no ale lepšie neskoro, ako nikdy :) Lustrovala som ho asi hodinu a hodlám pokračovať ! Môžem sa ťa opýtať v čom robíš tie úžasné gifká ? Ďakujem !

    www.michaelakovalcikova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=aJVACQHIn1E

    OdpovědětVymazat
  6. tak předem všem moc díky za komentáře :)

    a michaelo, gifka "vyrábí" ivan, koukni na ivankassa.blogpost.cz ale určitě ho znáš


    krásný den všem. b

    OdpovědětVymazat
  7. krásný fotky! ty šaty jsou úžasný a já hrozně potřebuju kočku!

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!