úterý 26. srpna 2014

kaššova holka


šaty vintage od terky, pásek vintage, brýle rayben, boty vagabond


trpím v posledních týdnech depresí kvůli svým vlasům, proklínám soustavně tu ženštinu, co mi na hlavě vytvořila tohle oškubané hnízdo, vyhledávám a googlím tipy a recepty na urychlení růstu vlasů, pojídám tabletky a ovoce a zeleninu, každý den provádím masáž hlavy...výsledek je takový, že každé ráno, když se podívám do zrcadla, mám chuť spáchat rituální sebevraždu. ale život je fajn, takže obvykle volím možnost a) klobouk nebo možnost b)sponečka.

proč to ale všechno píšu? ne proto, abyste psali "ba neee, jsi krásná..". ne ne. důvod je ten, že na těchto fotkách od ivanushka si opravdu připadám krásná bez toho, aby mě o tom někdo přesvědčoval. nebo minimálně hezká. zkrátka a jednoduše - když trpíte pochybnostmi o sobě samém, napište kaššovi a ten vás věškerých duševních neduhů zbaví :)

....ale vlasy už by mi narůst mohly...

pac. bam

 


24 komentářů:

  1. To znám, tedy znala jsem. Se svými vlasy jsem měla také problémy, zničené a nerostli, jedla jsem tabletky, koupila si masku a používala jeden dost dobrý šampon a nakonec? Vlasy mám konečně husté a rostou :-) A máš pravdu, na fotkách si opravdu krásná :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. kattyna, no já si je musela ostříhat kvůli práci...rostou, vlastně i docela rychle, ale kdyby tak rostly kupříkladu 10cm/měsíc...jooo to by byla teprve krása :D

    OdpovědětVymazat
  3. A mně se ty vlasy i tak líbí! Je to takové krásně originální, ale chápu, že ty toužíš po něčem jiném...
    Nádhera! Kašša je skvělej a jeho foto terapii bych taky chtěla! :))

    P.S. Jooo, 10cm/měsíc...to by byla paráda!

    OdpovědětVymazat
  4. A stejne, ba nee, jsi kraaaasnaaaa!!! Mas kouzlo ctyricatych let, ty vlasy, ac usmiknute nechtene, ti moc slusi! Ale chapu, ja mam vlasy po zadek skoro cely zivot a proste bych to nedala, jen mikado mi zpusobilo trauma. Ale ony dorostou, to je na tom to dobre <3

    OdpovědětVymazat
  5. no jo každá žena sa môže cítiť krásna, keď ju preženú fotošopom a retušou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co tym chce autorka komentaru povedat?

      Vymazat
  6. Náhodou, mně se tvoje vlasy strašně líbí a hrozně ti sluší, já teď mám vlasy po pás a uvažuju (už dlouho) že si je zkrátím asi na takovou délku jako máš ty :) Mimochodem máš krásné šaty a ty fotky se opravdu povedly :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím proč, ale čím kratší vlasy máš, tím jsi éteričtější :) Já jsem vůbec maniak do krátkých vlasů a sama mám teď na hlavě hříbka :D A fotky jsou dokonalé, jak jinak od Ivana :)

    OdpovědětVymazat
  8. ty kratky vlasy jsou vic fresh a stejne ti to hrozne slusi takze to vubec neres :D

    OdpovědětVymazat
  9. může za to asi má úchylka na mikáda všeho druhu, ale mně se takhle líbíš víc než kdy dřív.. ještě trochu vybleachovat a je to perfect :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty si krásna holka s kaššom, aj bez neho... síce je pravda, že tieto kaššičky od kaššu sú dokonalé, to svetlo ma dostáva do kolien. a gifko je dokonalé.

    OdpovědětVymazat
  11. něco podobné se mi stalo minulé září až od června mám délku, kterou jsem chtěla v září...

    OdpovědětVymazat
  12. Uplne chapu mam to aktualne uplne stejne, bud zkratit nebo nechat dorust achjo

    OdpovědětVymazat
  13. mne sa nahodou tvoje vlasy pacia... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ale si fakt zlatá s týmito vlasami! Ivan krásne fotí :)

    OdpovědětVymazat
  15. - neznejsi nezli neznost sama ♥ !

    OdpovědětVymazat
  16. Vlasy jsou naprosto boží!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  17. jeeeeeej, teď to vypadá, že jsem chtěla, ať mi všichni píšou, jak super ty vlasy jsou, ale není tomu tak...nicméně všem díky, je to od vás hezké, ale stejně to nepomůže - já vím, jaká je realita :D

    jinak pokud by bonnit chtěla, na ivanovy fb stránky přibude jedna fotka před úpravami a po úpravách...:) pro blaho země a krásu našich žen.


    čauzr a díky všem. b

    OdpovědětVymazat
  18. mně se tvoje vlasy hrozně líbí! :) a fotky jsou krásný :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vlasy máš právě super, vypadáš v nich taková mladá a nevinná :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Do teraz som mala dilemu či sa ostrihať alebo nie ale teraz si ma odradila uplne.. Nie že by si to mala až tak zle ale čo ak sa stane niečo také že sa mi to potom nebude pačiť.. :D
    BTW.. si krásna.. ako z filmu :)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!