úterý 26. června 2012

drums´n´drama

klobouk znáš, naušnice-hm, triko-zara, taška-zara (outlet), batoh,hodinky-asos, nejlepší boty ever(!!!)-aldo x preen


vždycky jsem chtěla hrát v kapele, akorát jsem nebyla schopná se naučit na něco hrát (a zpívat jsem nechtěla, pche..). mé "samoučské" pokusy se zasekly u "pro elišku" na klavír. kytara doma leží už několik let a její funkcí je zaplnění stránky estetické v téhle místnosti. třeba bicí, ty by byly skvělé! vybila bych na nich veškeré své negativní emoce a svou mírnou agresivitu, měla bych seksi ruce... prozatím zkusím triangl. a jak se říká, vývoj nezastavíš, takže třeba jednou budu super bubenice:D mimochodem, myslím, že už je vážně na čase začít zdravě jíst a hýbat se. chci zadek pevný jako beton! k tomu se ale pizzama a dortama pravděpodobně nedopracuju. jo jo, malý zadek proste vyžaduje velkou zodpovědnost...

v poslední době mám dojem, že když něco chci, tak se to ne a ne splnit, ale když vlastně o něco zas tak nestojím, tak to prostě přijde! co to je?! a teď nemluvím o negativních "věcech". za chvíli jedu do krumlova natáčet reklamu (hahaha), příští týden mě možná čeká další. včera jsem nestihla všupáckou party na meet factory, ve čtvrtek díky krumlovu nestihnu safari party, možná nepojedu do tater...ech, kvůli práci! tož co toto je, herdek?! 

taky se vám takto podobně "daří"? začnu to dělat následovně-budu všechno odmítat, nebudu nic chtít a dostanu i to, po čem bych vlastně normálně totálně a bezmezně prahla! ha! snad mě osud (nebo štěstěna, říkejte tomu, jak chcete) neprokoukne.



pac. bam

11 komentářů:

  1. jooo seksi by chtěla být každá, je to dřina :-))
    a mám to dost podobně, děje se to nejmíň nečekané a někdy je to dost na ho... :-))

    OdpovědětVymazat
  2. poslední dobou to mam docela podobně... kvůli nečekaný práci nestihnu o prázdninách skoro nic, co jsem chtěla. ale nestěžuju si že jo.. se zdravym stylem jsem taky nedávno pořádně začala a doporučuju, jde hlavně o to, že se pak člověk cejtí mnohem líp :))

    OdpovědětVymazat
  3. - jee ! nech tech reci ! vzdyt tvuj zadek je primo stvorenej k tomu, aby nas omracoval svejma dokonalejma proporcema ,) ja muzu skakat pres svihadlo treba tejden v kuse a stejne buddu zehlici prkno s konskym pozadim. fnuk

    OdpovědětVymazat
  4. ach ty jsi skvělá.. moc mě baví to číst a koukat na fotky :), že jsem tě neobjevila dřív.. tss...

    OdpovědětVymazat
  5. uuu, reklamu? :O a na co? to je super!
    tie nausnicky su bohovskee!

    OdpovědětVymazat
  6. super fotky, ukáž tie topánky zblízka, nech sa pokocháme :) tie náušnice ti veľmi idú :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvé fotky vždycky vypadají jak z jiného světa :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. jo bicí, ty mě taky vždycky braly.

    thisisworldofzoe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. tohle jsou dokonalý náušnice! musim se po nich podivat! a ta taška je taky super :) a boty chci v detailu!

    OdpovědětVymazat
  10. budes pak bohata a pozves me na zmrzlinu!

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!