pondělí 22. listopadu 2010

Dnes jen krátce...


Mám červené vlasy, jsem spokojená. Sice jsem nedostala hlavní roli (čemuž se, s pomyšlením na můj "vlasový porost", ani nedivím:D), ale mám vedlejší. Což není vůbec zlé. Práce tak na 2 hodinky..:)Překvapení vám "odhalím" již brzy. Teď jen čekám na pana fotografa (=Ondatra), protože bez něj by to nešlo. Taky dobrá konstelace hvězd a tak...


Ráda bych vám poděkovala, že sledujete moje psaní, že vás to snad i baví:) Vynasnažím se být ještě lepší...:D


No a nakonec..Pročítám teď jeden proana blog a vážně mi to hlava nebere. Prosím vás, vysvětlete někdo průměrné milovnici masa a jídla všeobecně, kde se stala chyba. Kdysi dávno jsem četla, že anorektičky ( a i ostatní lidé trpící jinými druhy PPP) mají "změněnou" jakousi informaci v mozku. Již od dětství. Prostě se s tím narodí, je to na ho*no, nedá se s tím nic dělat...Což samozřejmě chápu. Ale to ještě nikdo nepřišel na to, jak tento problém léčit? Nebo jak těmto lidem pomoct? Na druhou stranu, není to trochu pokrytecké, stydět se za své tělo, ale zároveň si na svůj "blogís" dávat své vlastní, polonahé, fotky? Ha?


Tady máte odkaz, jsem hnusná, nedá se nic dělat! Vysvětlete mi to!

http://www.proanaforever.mypage.cz/


..a pro jednu mou oblíbenou slečnu, který má snad rozum: Sakra D., to myslíš vážně?!

48 komentářů:

  1. o můj bože, dyť tam je každý den o tom co s prominutím nesežrala ... ani číst se mi to nechce, raději.

    těším se na červenovlasou Báru! a ta kočka by se taky potřebovala zvážit a dát si facku.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. tak to ti teda nevysvetlim..lebo sama nerozumiem...prave som to rozklikla..vies ze sa mi to ani niechce citat...ze na ranajky nemala nic ani na obed a na veceru biely jogurt..no super

    ale nechame to tak! ja sa tesim sa cervenovlasku!! osobne som vzdy chcela byt rysava...no neviem..tak nech si ondatra laskavo pohne =)

    OdpovědětVymazat
  4. ale fuj! Jak její názory, tak životospráva...a pravopis:)

    OdpovědětVymazat
  5. Otevřela si mi dveře někam, o čem jsem vůbec nevěděla že vůbec existuje. Vždyť kolik těm slečnám je?

    OdpovědětVymazat
  6. Jednou za čas to na mě přijde a taky si začnu říkat, že jsem tlustná jako prase a že pořád žeru. Ale tohle? proboha! Holka, která má krásnou postavu a má takovýhle šílený kecy? Možná kdyby jí někdo pořádně profackoval, že by se probrala. Hlavně to není žádná anorektička( už kvůli těm fotkám - protože ty by takovýhle fotky nikdy nezveřejnily) ale s prominutím normální blbka. Zase jsem se akorát vytočila! :D

    Jinak se těším na fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ikdyž možná už nemocná je, ale jen protože si to dělá sama. Jednou toho možná bude hodně litovat..

    OdpovědětVymazat
  8. A to prosím kdysi dávno bylo těhle blogů asi tolik, kolik je teď těch "fashion" A přiznám se(stydím se), hltala jsem to,sama blog založila a blbla a blbla.. (díkybohu v relativně zdravé míře..oproti holkám kolem..)
    Musím podotknout,že jsem vždycky měla normální váhu atd. jen jsem se nechala zblbout lavinou, která se na mě v obtížném věku (14-15) valila.
    ALE díky bohu jsem po nějaké době prozřela a teď holduju všemu, na co se jen podívám.. :D mé dnešní dva obědy - mluví samy za sebe. :D jo a taky dvě svačiny.. :D :D a vlastně dvě snídaně..:D Kruciš! Ale co, žijeme jen jednou a jídlo miluju. A taky své boky a zadek a tak..


    Ps. těším se na další článek. :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Překvapivě, na anonyma mluvíš pěkně. To se často nevidí ! :) Já se svou postavou spokojená nejsem, ale nezaháním to do extrémů. Myslím, že v poslední době je to všechno hormonama a ty nelze moc ovlivnit.

    OdpovědětVymazat
  10. Možná ted sama sobě připravím společenskou smrt, ale chtěla jsem ti odepsat. Ještě na začátek, na tvůj bog už jsem taky párkrát narazila, máš to tu moc hezké, krásné fotky, sluší ti to.
    A už k tvé reakci: všechny ty fakta vím, jen si je většinou uvědomím až po tom, co se trochu vypíšu, srovnám si to hlavě, pak už na věci koukám s nadhledem. Jsem trochu jako aprílové počasí, ale každý je nějaký :). Pro mě tenhle způsob slouží docela dobře jako deníček. A samozřejmě nenutím nikoho, aby jej četl, každopádně za tvůj komentář děkuju.
    Vím, že nejíst je nejjednodušší řešení a zároveň to nejhorší- takové období mám naštěstí už za sebou a vracet se k němu nepotřebuju (i když to tak občas bohužel vypadá), proto se snažím dodržovat zdravý životní styl.
    Klidně bych slíbila Tobě a všem (kdo na mě koukají skrz prsty), že to bude lepší, ale myslím, že nikdo nepotřebuje dokazovat, spíše že to nikoho nezajímá, zda si život i užívám- a to já taky umím :) !..Jen mi od jisté doby zabírají spoustu místa právě takové pro někoho ,,odpuzující a zbytečné´´ myšlenky.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud byla reakce Kláry mířena na mě, což asi tedy byla, tak:

    Já se zapomněla podepsat, ale i když se podepíšu v tomhle blogovém světě ti to stejně zřejmě nic neřekne. :) Sama blog nevlastním (po zkušenostech haha), jsem pouze čtenář. Myslím, že každý anonym by měl mluvit pěkně - tím nemyslím oslavné komentáře autorkám - ale meze lidské slušnosti a vychovanosti. /takže určitě nezavrahuj všechny anonymy :D/
    Jo a hormony - ty jsou dobrá sranda. Stejně jako nervy, stres a další tyhle fajn věci..

    S pozdravem, "B"

    OdpovědětVymazat
  12. hehehehehe, ta tlustá kočka jsem já a docela mi to na tý fotce sluší.

    sorry, není to k tématu, ale tak číčí je prostě geniální :D

    OdpovědětVymazat
  13. je to smutné :(
    ale na tvé červené vlasy se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  14. + teď jsem si projela blog, na který jsi dala odkaz a i blog slečny pussy.. hm, docela, no nevim, prostě nevim co si o nich mám myslet, jako jestli to je nějaká póza, nebo to myslí vážně.. no radši to nebudu zkoumat do hloubky, ale nelíbí se mi to. fuj

    OdpovědětVymazat
  15. červené vlasy?? wau! to se těším! a té holky je mi líto, jsem ráda že tyhle problémy nemám...

    OdpovědětVymazat
  16. Upřímně řečeno, taky jsem si prošla tímto "ana" obdobím. Sice jsem to nikde nepublikovala na internetu, ale podobný blogy jsem sledovala. Bylo to nejhorší období v mým životě a už to nikdy, nikdy nechci zažít.
    Nejvíc mi vadí, když těmhle holkám někdo nadává, že jsou to krávy blbý a tak. Z vlastní zkušenosti vím, že je to prostě "nemoc" v hlavě. Najednou se ti osobnost rozdělí na dvě půlky, jedna, co ti říká "ty jseš fakt blbka, přestaň s tím, vždyť tohle není vůbec dobrý!", naopak ta druhá tě v tom podporuje.
    A nejhorší je, že jsem do toho spadla hned dvakrát.
    Vím, že mám třeba malinko silnější stehna a ruce, ale já s tím prostě NIC neudělám. Nejím VŮBEC ŽÁDNÝ sladkosti, nejím pečivo, jím fakt extra zdravě, ale anorektička fakt (už) nejsem.

    No nic, tohle je hnusný téma :(

    OdpovědětVymazat
  17. Indie kid : Vím, že tohle je v hlavě a jen těžko s tím někdo něco udělá... ale přesně jak si psala, nikde si to nepublikovala, styděla si se.. Proč tedy, když si myslí že je tak děsně tlustá zveřejňuje své fotky na net? Trošku blbost,ne?.. Vím, že anorexie je hrozná a znám pár slečen z mého okolí, které si tím prošly.. a moc je lituji, to mi věř. Podle mě člověk, který trpí anorexií, tak to má hluboko v sobě a strašně se za sebe stydí, zato jak vypadá..a ne tohle.

    OdpovědětVymazat
  18. Pravda pravda, tohle je zvláštní...Nejspíš prostě chce, aby jí všichni psali "Ale prosimtě, co bych dala za to vypadat jako ty!"

    OdpovědětVymazat
  19. a vic podrobnosti o vedlejsi roli? fandim ti

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, nečekala jsem takovou "smršť", ovšem díky vám za ni!!!:) Palec pro vás nahoru...

    Tentokrát nebudu odpovídat pro jednotlivce, jako to obvykle dělám, ale v jednom komentáři, a to pro všechny. Snad vám to nevadí. A kdyby náhodou, tak si stěžujte, já vám vyhovím...:)

    Jak se k tomu stavím já? Zastávám podobný názor jako Wayne's madame - jedinci (tím myslím ženy i muže) trpící anorexií či jinou PPP nemají potřebu zvěřejňovat své fotky. Ti, kteří TOTO dělají, buť potřebují trochu zvednout sebevědomí ("Jooo, dyť nejsi tlustá!!!" "Co bych dala za tvou postavu!"), nebo samy sebe rády litují, protože si poté přopadají líp(?) Opravdová anorektička by se svou nemocí na veřejnost nešla.

    Tímto chci bránit ženy a muže, kteří touto odpornou nemocí trpí, nebo s ní měli co dočinění. Věřím, že je to velmi náročné, především pro nás, ženy. Každý den je na nás vyvíjen mediální tlak - a myslím, že skupiny fashion blogerů se tento problém velmi blízce týká. Kolik fashion blogerek je, jak se tak říká, při těle? Pokud některé jsou, tak časem zhubnou. Je mnoho lidí, kteří svá "kila navíc" umí nosit, jsou Chic .. Na druhou stranu, já jsem zastánce zdravé schránky těla, tzn. pružná postava. Ale nejsem omezená, takže ženu, která má styl a sluší jí to, umím ocenit. A neřeším, zda má či nemá nadváhu (chápete, ne? 15 kilo, 20 kilo navíc snesu...)...

    Indie, tobě je 15..Když mi bylo 15, tak jsem vážila 55 kg. Pak jsem záhadně zhubla (s tím jak žeru, ani nevím jak)...teď mám stabilní váhu 50 a neřeším to. Jednou za měsíc na mě přijde divná nálada, ale není vždycky posvícení, ne.:)




    ...no, dobře, pár konkrétních odpovědí bude..:D

    OdpovědětVymazat
  21. Lindo: Můj názor znáš...a červená je dobrá. Škoda že to není modrá, ta by se rýmovala:) Jinak spíš majitek té kočky by potřeboval facku. No, dobře, spíš kopanec do zadku!!

    Freshion: Je to špatné, ale jak píšu v předchozím komentáři, póza je póza a realita je realita...Tohle je divné. A vlasy jsou fajn, vypadám uplně jinak, ale snad to není zlé..:D Já zastávám názor, že dokud jsem mladá, tak můžu riskovat.. Ale tobě tvá barva moc sluší..:)

    Julie: H-E-L-L!!!!Zítra v Praze? Co?:)napiš mi sms.

    Kláro: Je to šílená vymývárna.S hormonama máš pravdu. S tím se nedá nic dělat... ty jsi tak krásná a "outlá jako laňka" ..:D

    B: Jsem moc ráda za tvůj komentář. Já jsem si ničím podobným neprošla, takže možná ani nemůžu soudit...Taky jsem jakožto puberťačka trpěla "depresemi", ale nikdy bych to neřešila takto radikálně - protože mám ráda jídlo! Takže přeji dobrou chuť:) Láska prochází žaludkem se říká. A taky se říká, že někteří lidi mají chuť do života..!

    Miši: je to šílené..a ta kočka ...OMG...musela jsem. Ale je mi jí líto teda....(ale trošku jsem se jí smála, chudinka jedna)

    Beo: Hohoho, jsme teď s Růnkou takové dvě Redheads...Ondatra sice říkal, že to zavání pornem, ale nevadíííí:D

    czech foreigner: Já se musím přiznat, že této dívky zrovna nelituju. Je to podobné, jako jeden článek v Reflexu o Zelených vdovách. Kdo je blbý, ten....

    Indie, omlouvám se, vím, že téma je ošklivé. Ale docela mě zaskočilo, že jedna slečna, kterou nebudu jmenovat, ale mnoho z vás ji zná, má snad podobné spády. Každopádně, tobě přeji hodně zdraví. Pche, s takovým jídleníčkem se dožiješ aspoň o 8 let víc než my, nenažranci (si onikám..:D)!!!

    es: zítra jedu na natáčení, bude to taková maličkost..ale snad v pohodě:) Třeba i něco vyfotím, ještě nevím.



    Všem moc díky za komentáře!!!:) Pac. B

    OdpovědětVymazat
  22. já se jdu raději pro kontrolu zvážit

    OdpovědětVymazat
  23. ...a pro Pussy mám samostatný.

    Svým komentářem jsem tě nechtěla nijak urazit, to snad víš. Nemyslím to zle...Určitě mi rozumíš:) Pochop, ty jíš, sice ne moc, ale aspoň něco. Člověk musí sníst aspoň 800 kcal, aby mohl fungovat, ale to je naprosté minimum..

    Tak ti přeju, ať se ti moc daří a neřeš to. Jednou se tomu možná zasměješ. A jak už jsem psala, tvůj přítel zajisté není nějaká trubka, že...;)



    a nakonec: slečnu portiu nijak nebráním, nezastávám se jí, protože je, jak se tak u nás říká, "poťápaná"!

    Pac. Zlá B.

    OdpovědětVymazat
  24. Kláro, taková hláška ze Slunce seno..(chápete, studuji to umění, tak..:D)

    "Blaženo, neser mě!"

    OdpovědětVymazat
  25. porno se dvěma redheads bych si nechala líbit i já :D a ještě s takovými dvěma kočkami jako jste vy....och, to by bylo pošušňáníčko! no dobře, to sem nepatří :D

    OdpovědětVymazat
  26. :D Beo, zrovna nedávno jsme s Růmkou vedly podobně chutné "rozhovory" přes "Friendface"..:D Ovšem ještě trochu peprnější.

    OdpovědětVymazat
  27. No - ono já si ničím "tak hrozným" neprošla.. Jen dnes nechápu, jak jsem mohla ztratit veškerý zdravý úsudek a nechat se vtáhnout do takové hlouposti. Asi je to puberta, nedostatek sebevědomí,kamarádka, která se živí mrkví a mnoho dalších vlivů, které k takové blbosti přispěly.

    A máš pravdu - láska prochází žaludkem. Protože jsem s blogováním sekla právě díky tomu, že jsem se zamilovala a najednou mi přišlo totálně pomatené trávit volný čas tím, že na internetu hledám "thinspo" a sepisuju jídelníčky.Blog jsem zrušila ze dne na den, ukončila veškeré kontakty a doslova s tím sekla. :) A s tou láskou - dopadlo to tak, že už 3. rokem mám božského přítele, se kterým jsem nejvíc šťastná a společně si vychutnáváme všemožné i nemožné mňamky.. :)Tak.

    Přeji dobrou noc a zítra hezký a úspěšný den.

    "B"

    OdpovědětVymazat
  28. B, jsem ráda za tvůj komentář i za tebe:) A tobě i všem ostatním, zítra krásný, i když asi trochu zamračený, den!!!

    Pac. B

    OdpovědětVymazat
  29. vsadím se, že teď tu tašku na just vyhraješ :D na Růnčině oslavě doufám budu...tanec je tím pádem jistý! ale ještě dřív přijedu za Růnkou na PAF, tak můžeme zajít do nějakého pochybného olomouckého klubu :D

    OdpovědětVymazat
  30. Když jsem hubla, tyhle blogy jsem neznala. Chodila jsem v plandavém oblečení a styděla se za to, že jsem hubená. Nelíbí se mi hubené holky...ale zvyk a historie mě nutí se pořád otáčet a uvažovat nad "dietou". Když se mi nedaří, má zvyk to shazovat na to že mám "nadmíry"...(i když ve skutečnosti je to spíše naopak a na lidi já působím jako hubená mrcha?" Obča mi nějaká autorita řekne "proč už neděláš modeling" zatmí se mi před očima, uvažuju o tom že bzch se mohla pokusit pokořit moji váhovou hranici...jenomže když po tréningu nic nejím, mám špatnou náladu, tak se najím, pak si přečtu tyhle blogy a mám ještě horší...a z některých věcí se nikdy tak docela nevyléčíš.
    V 15, 16 letech jsem byla prdelaté děvče s bujným poprsím. Pak jsem nevím jak zhubla ... trochu přibrala a hubla s agenturní motivací tak, že jsem se z bulimie hrabala přes tři měsíce...

    OdpovědětVymazat
  31. Beo, stačí náš byt...:D ten je skrz naskrz prolezen špatností....

    Olgo, vím, že už jsi někdy tady tu svou smutnou "historii" popisovala. Je to jistě složité, navíc v oblasti, ve které se pohybuješ. Ale zrovna ty by sis neměla něčím podobným lámat hlavu....Vím, že ti to řeklo a říká mnoho lidí, ale je to fakt! Jsi krásná! Máš prsa, zadek a předlouhé nohy, k tomu rezavé vlasy, velké oči...Taková naše česká Lara Stone, ale v ginger vydání:)

    Pac. B

    OdpovědětVymazat
  32. taky mám občas pocit, že bych měla začít držet dietu,,ale zase žijem jenom jednou, tak proč si neužít,,teď to stejně nejde v Olmu začinají trhy,,a trallala,,nová čokoládovna(yummy)
    T.

    OdpovědětVymazat
  33. Co čokoládovna...ale adventní punče!!!!:D Aneb jak by řekl klasik: To zase bude v ulicích nablito...

    OdpovědětVymazat
  34. hooo,,tento rok prý (jen) 16 stánku punče,,nějaké nařízení :-),,stejně většina punčů je stejných jen se jmenují jinak..ale nová čokoládovna,,,ti říkám,,je hit měsíce !!!! T.

    OdpovědětVymazat
  35. tak až přijedu, bude špatností skrz naskrz tak prošpikován, že ho bude muset pan farář vysvětit :D

    OdpovědětVymazat
  36. jsou 4 typy holek- 1)absolutně se sebou spokojené, 2)ty, co spokojené nejsou a zdravým způsobem s tím něco dělají, 3)ty, co si prostě potřebují zvednout sebevědomí pseudoana blogem 4) anorektičky, kterých je mi líto.
    A slečnu, kterou jsi zmínila v článku, tak teda nelituju, protože je podle mě normálně hloupá a chce být jen centrem pozornosti.

    Btw, Anonyme T.: Jo! Jen 16 stánků. Po rozsvěcování stromků jsme s kamarádkou několikrát obešly obě náměstí a hledaly, kde bychom ve frontě čekaly míň než půl hodiny :D

    OdpovědětVymazat
  37. tak kdy uz sem das to tvy prekvapení ?

    OdpovědětVymazat
  38. Na pár takových blogů už jsem narazila a vždycky se mi úplně zatmělo před očima, nejradši bych ty holky seřezala. Nechápu to. Říká se, že na vině je i dnešní trend vyhublých modelek, hereček i některých blogerek, ale podle mě se přece člověk disponující zdravým rozumem do něčeho takového nenechá vtáhnout! Nebo nemám pravdu? Dá se to svádět na pubertu a říkat si, že z toho vyrostou nebo se to s nima potáhne celej života?

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. Tesim se na Tve nove vlasy...budes pusobit tusim jeste etericteji nez doted! Ach, to bude krasa...

    Popravde receno, ja mela tajne uplne ten samy a kvuli temto vylomeninam mam nyni "skvele" podlomeny imunitni system. Ono to je tezke kdyz jsem nemohla pochopit, ze nekdo s typem postavy Kim Kardashian se ani trema hodinama na rotopedu denne a otresne nizkym/temer zadnym prijmem energie nestane Vladou Roslyakovou...Ve trinacti a pul jsem byla v nemocnici...dostala se ze vseho a pak na dovolene dvoumesicni v Italii NESKUTECNE pribrala...v sedumnacti to prislo nanovo a v momente kdy jsem omdlela na recepci kosmetiky a dovedel se to muj kamarad a radne mi vynadal a KONECNE rekl, ze proste stejne nikdy vychrtla nebudu, ze drive umru...jsem prestala a zkratka jim (pro vetsinu meho okoli velmi dietne) 4x tydne jsem ve fitku a mam siroke boky a me nohy nejsou gazeli...

    vice se o tom vsak bavit nechci a myslim, ze nikdo by nemel...jsou to velmi osobni veci a tem holkam odstrasujici pripady nepomohou na to upozornuji...ani trosku...v zadnem pripade vsak take nesouhlasim, ze modni prumysl nese nejakou vinu (ok ja vlastne touzila stat se stihlonohou modelkou s uzounkym pasem..) ale to bych chtela i kdybych to nevidela na modelkach, vzdy se mi libily stihle slecny .)

    Preji nadherny den :-*

    OdpovědětVymazat
  41. není všechno černo - bílé a ani to co vidíte nemusí znamenat že je někdo blbý a jiný dobrý. že je někdo vypatlaný a někdo normální.Každý jsme nějaký a myslím že nemáme právo někoho pomlouvat aniž bychom ho znali.
    Pomluvy umí jen zraňovat a ubližovat. Zkuste se taky někdy zamyslet na sebou, jestli by se vám líbilo kdyby vás někdo takhle horentně pomlouval. Říká se nedělem druhým to co sám nemáš rád.
    Nikoho neobhajuji ani nebráním, ale nelíbí se mi jakým stylem hovoříte o cizích lidech. Příště to bude kdo?????
    Děláte jak jste těžce nad věcí a nakonec jsou z vás typické užvaněné drbající ženské.
    Je to tu jak na pavlači

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, přijdete mi fakt děsně trapný. Kdyby jste si pořádně pročetli její články, tak zjistíte, že byla anorektička a párkrát se léčila. Někdy tam svou postavu chválí a že je ráda že jsou jí staré věci velké, ale je jasný že když dvě kila přibere, že prostě šťastná být nemůže! Hodně holek si zakládá takovéhle blogy, protože to má být internetová náhrada deníčku. Nechápu proč, když tomu nerozumíte, se do toho serete!!! Když se vám to nelíbí, tak na takovýhle blogy prostě nechoďte.

    OdpovědětVymazat
  43. Hele, nechci být zlá a rozumím vaší kritice, slečny Týno a Anonymní, ovšem tohle je můj blog. Tím pádem si sem můžu dát cokoli...A dle mého názoru jsou proana blogy stupidní a stupidní budou. Labilním holkám dávají jiné "geniální" dívky rady, jak být co nejhubenější....WTF?!

    A to, že jsem trapná a blbá, vím už dávno, zakládám si na tom. a počkejte, až konečně splním svůj slib. Má dekadence a debilita totiž nezná mezí..:D

    Jo, jinak dívky, které trpí touto poruchou, to obvykle nedávají světu na obdiv...

    OdpovědětVymazat
  44. Ano je to tvůj blog, tím pádem můžeš urážet koho chceš???? kdo ti dal na to právo , že jsi tak suverenní????Klidně urážej dál, když pak budeš mít čisté svědomí a nic proti tobě ale ty tvé články jsou taky docela úlet. Tak si nemysli že jen ty máš skvělé články, mě třeba připadají taktéž vypatlané a neurážím tě tu. Ani jsem to nechtěla psát. Je to tvá věc. A ty máš své čtenářky a kamarádky blogerky, kterým se to líbí a ona má to samé. Ale nechápu proč se navážíš pořád do ostatních.
    PS: kdo nezažije tuhle chorobu nepochopí tak nepiš že se za to všechny holky stydí,že všechny chodí zahalené, jako by na tuhle nemoc bylo předepsané měřítko jak se mají ti lidi chovat ty o tom sama víš prd. Tak nedělej chytrou.
    Začni se věnovat raději něčemu prospěšnějšímu když je ta holka podle tebe tak stupidní a přestaň se jí motat do života. A opravdu se zamysli nad tím jakou vlnu jsi tady způsobila, jak se opět probudila díky tobě ta hnusná lidská vlastnost a to je umění pomlouvat a urážet. Asi jsi tohle chtěla. Ubližovat lidem!!
    jsem opravdu zhnusená tebou a tím až kam to necháš zajít
    PS: boží mlejny melou pomalu ale jistě...............

    OdpovědětVymazat
  45. Tíno, máš pravdu, mé sebevědomí je vysoké jako Babylonská věž, takže brzy padne k zemi, neboť bude sraženo božím trestem, jehož "činitelem" bude....ehm..kdo? Moje články číst nemusíš, nenutím tebe ani ostatní. Žádnou blogerku osobně neznám, znám jen Růnku, která nebloguje...zatím.

    Nikomu jsem do zadečku nelezla, nikomu jsem žádným způsobem nic nenutila a jak už jsem napsala, můžu si psát, co chci - minulý režim už díky Bohu nefunguje, takže z cenzury strach nemám.

    Ovšem stejně děkuji za tvůj názor, protože kritika je potřeba:) Měj se hezky. B

    PS: Zamýšlet se za sebou nebudu. Svědomí mám čisté jak slovo boží.

    OdpovědětVymazat
  46. terko, souhlas!!! Jo...a který máš nejraději? já hexen a wienner....hmmmm:)

    markét: Já nevím, četla jsem někde studii, kde tvrdili, že osoby, trpící touto poruchou, mají změněnou určitou informaci v mozku (pro rypáčky: míněno v dobrém...ano? neurážím:) Ovšem obezita je taky choroba...že...:D

    Nadio: jsem moc ráda za tvůj komentář. Tato nemoc je určitě "svině", stejně jako jiné choroby. Takže o takovýchto vecech konec....
    Vlasy už mám hnědé...to je zkrátka barva, která se mi líbí nejvic:)

    OdpovědětVymazat
  47. Máš pravdu je to tvůj blog. Asi si založim blog o tom jaká seš píča a rozmazlená svině a tvoje rodiče maj nejspíš spoustu prachů a ty je s radostí utrácíš. To je super nápad! Holky co tímhle trpí tak to skrývají, ale před rodinou, která o tom jejich blogu vůbec neví. Máš pravdu seš fakt blbá a dementní, jinak bys nekecala takový píčoviny............

    OdpovědětVymazat
  48. Anonyme, jsem píča z hoven, ale do mých rodičů se neser, prosím:) Jediné prachy, co dostávám, jsou peníze na ubytování, jinak si vše kupuju sama. Žíví mě jen moje matka, takže nemám potřebu ji "vysávat" a pracuju - fakt nejsem ten typ, co je líný zvodnou zadek...


    Jo...a zvyšuj si své ego!!! Nadávej mi..:) Založ blog "Barbarella je pitomá dementní píča, která se tomí v penězích"

    Ráda budu tuhle tvou sci-fi srandu sledovat:)




    Hezký den plný klidu a pohody. B

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!