pátek 17. dubna 2015

košilela

 
 košile lee, mom jeans h&m, pásek vintage


no já vím, že teď je to s příspěvkama trochu na hraně, ale pochopte, času je málo, práce spoustu a když už volno je, tak je většinou i hezky a když je hezky, tak to znamená, že člověk neřeší nic, kromě pikniků, dek, bohemek, protože k jejich konzumaci nepotřebujete otvírák a...spousty dalších věcí, no blog v tom seznamu zkrátka a jednoduše není. a vidíte, i přesto jsem si konečně našla čas, musím se za to poplácat po rameni, ač nevím, jestli to vlastně vůbec někdo ocení )))
článek se jmenuje "košilela" proto, že se tak zaprvé jmenuje má oblíbená básnička od morgensterna, a taky, což je podle fotek zcela zjevné, a tedy zadruhé, mám na sobě hezkou modrou košilku a moc mi to v ní sluší :D já jsem košilový typ. nebo teda mám košile moc ráda, mám ráda límečky, knoflíčky...působí to všechno na mě tak nějak rozkošně, občas je to šíleně holčičí a občas naopak velmi chlapecké, a to já moc moc ráda. tuhle jsem získala díky lubce a lee ( tímto děkuji), jako dáreček po jarní prezentaci nové lee kolekce, kde se to podobnýma kouskama jen hemží.
možná bych mohla začít sbírat košile...hm. balit kluky na sbírku košil by ale asi nebylo moc košer a navíc mi to ani není třeba, když toho nejlepšího stejně už mám.



a teď si říkám, co jsem vám vlastně tím včím, co jsem naspala, chtěla sdělit, protože jak tak koukám, nemá to ani hlavu, ani patu. je to spíš spleť myšlenek, velké klubko s různobarevnýma nitkama. ale snad vám to nevadí, já to myslím dobře ..:)



mějte krásný den a víkend, užívejte jara!
pac. b

15 komentářů:

  1. Moc hezká Bam a moc hezká košile

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes sme čítali na literatúru báseň s názvom košilela, aká zvláštna náhoda;D Tá košeľa je veľmi pekná, páčia sa mi modré kombinácie ♥

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj baro, pujdes se mnou na rande? zitra po 7?

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby takhle košile slušely všem...

    OdpovědětVymazat
  5. jasne ze to ocenime! chceme baru aj kosile

    OdpovědětVymazat
  6. Ty seš tak strašně nádherná...

    OdpovědětVymazat
  7. hezký móc hezký! mi košile vůbec nesluší a nesedí ale přitom se mi ták líbí!

    OdpovědětVymazat
  8. supr! skvěle píšeš, škoda, že ne víc ;) ale taky si spíš radši užívám jarní akce, když nemusim do školy.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta "rozpitá" kostka je fakt zajímavá!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. To je tedy rozhodně zajímavý nápad. Škoda, že na mém oblíbeném webu nenarazím také na podobné kousky. Nicméně se vůbec nezlobím. I tak tam narážím neustále na zajímavé kousky, které fakt stojí za to a ta cena je často až neuvěřitelná za kolikrát značkové kusy oblečení!

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!