středa 9. července 2014

lazy days





trošku líné dny si zpestřujeme projížkama na kole. já jezdím nejraděj do stromovky, protože jsou tam místa, kde je klid a kde vás nikdo nemůže rušit, neskáčou tam po vás cizí psi a děti, zkrátka a jednoduše je to blaho a pohoda a blahoda. no a taky se ještě trochu bojím jezdit po praze sama, takže vyjížďky s michalem jsou pro mě vlastně něco jako autoškola, haha. pořád ještě ale nemám helmu, která by mi vyhovovala (čti nelíbí se mi to, co mám, je to tmavěmodré, pblt), takže občas si místo helmy beru tenhle věnec, který mi k narozeninám vlastnoručně uvilo purezlíčko  jsem natolik tvrdohavá, že se mi nemůže nic stát přeci!

tady ten splávek je "the place to be" - ochladíte si tam nohy v minivodopádku, nakrmíte kachny, což samozřejmě převelice uklidňuje a pohladí na duši. taky si můžete jen tak rozložit deku, ležet a odpočívat, udělat si piknik, nechat se pomučit...nebo za váma může přijít hezky po svých ivanush a vy ho pak vezete na nosiči. sebevražedná mise. ale stálo to za to!



mějte taky krásné dny.
b.

3 komentáře:

  1. tyjo s helmou na hlavě jsem nejela už hodně dlouho, naposled jsem měla nějakou s rybičkama, ale ten splav vypada jako supr misto

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeej, to je super miesto. Iba tak ležať a oddychovať. Užívaj to aj za mňa. :)

    lifeloveZAZA

    OdpovědětVymazat
  3. to jsou dokonalý fotky, na co fotíš? jak se udělá tenhle perfect efekt?:)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!