čtvrtek 22. května 2014

b + m + III



jsem znovuvzkříšená, mám spoustu práce a málo času (což sice říkám vždycky, ale momentálně je to nejvíc pravda), v hlavě kvanta nápadů a velké plány, které musím uskutečnit, nové bydlení, kolo, staronového kluka s vousama a copem (já vím....), bylinky v květináčích a taky minilesíky tlustic, desky, nejlepší boty. a taky radost ze všeho a ze všech.

mimochodem - nejsem moc pro velké nápisy, které upozorňují na "tohle je značka, bacha na to!", ale adidas trojlístek je prostě ikonický, to mi snad všichni potvrdíte. stejně tak jako converse hvězda, malinká červená levi´s nášivka, monki ťutík bubák, ... a tak dále a tak dále. navíc ty růže, ach květinky, jaro, romantika, divočinka, tohle přeci chceš. 

skvělé fotky (teda...si myslím) by http://mjumartyna.tumblr.com/






pac. b





pées: myslím, že by opět měla být nastolena diktatura těchhle drdůlků! ámen.

18 komentářů:

  1. no čo...každý sa nemôže pochváliť chlapom s bradou a vrkočom ;)

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky a krásne drdolky :) Ja mojho chlapa stále lámem na bradu ale neda viac ako necelý centimeter... a pritom mu tak svedčí :D ... vrrr

    www.byfoxygreen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. k ty bundicce/mikine se prave ten potisk hodi pres ty kytky. krasny fotky

    OdpovědětVymazat
  4. Neskonale neuvěřitelně hrozně moc vypadáš jako Dolores Haze na té poslední fotce :3

    OdpovědětVymazat
  5. nech to znie akokolvek, ale milujem tvoj face .. :D a foto su super

    OdpovědětVymazat
  6. krásný fotky a vy dva ste super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty drdůlky jsou nejlepší žejo, ale když je mám tak okolí zvláštně kouká a já si přijdu trochu jak z japonskýho porna (nebo s rtěnkou jako 90's Gwen Stefani, což je ta lepší možnost)

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky sú super! :) A dlhé vlasy u mužov až tak nemusím, ale tá brada!!! Tá je fakt perfektná! :)

    OdpovědětVymazat
  9. jste krásní a ty fotky taky prostě bomba!

    OdpovědětVymazat
  10. všechny fotky nejvíc miluju! vážně kouzelný <3

    OdpovědětVymazat
  11. Fotky jsou nádherné ! a ta poslední je nejvíc milá. I když je jich poslední dobou málo, tvoje příspěky stojí za to + ten tvůj neokoukatelný ksichtík

    OdpovědětVymazat
  12. ...úzkost a postrádáni smyslu, vlastní existencialismu nebo absurdnímu divadlu, je pro ně už záležitostí minulosti. Prázdnota se už neprojevuje vzpourou, křikem ani zavrhováním komunikace; není nic než lhostejnost ke smyslu, neodvratná absence, chladná estetika vnějšku a vzdálenosti, rozhodné však ne odstupu. Hyper-realistická plátna nic.nesdělují, nechtějí nic říci, jejich prázdno je však něco úplně jiného než nedostatek tragického smyslu dřívějších děl. Není co říci, vše lze tedy namalovat stejně ulízaně s touž chladnou objektivností, bez obav nebo pranýřování: blyštící se karosérie, odraz výkladů, obří portréty, záhyby látky, vlasy i krávy, chromované motory a panoramatická města. Lhostejností k námětu a smyslu se hyperrealismus stává čirou hrou pro potěšení ze šalby a podívané. Zbývá jen malířská práce, hra zpodobňování zbavená klasického obsahu, neboť skutečnost je mimo hru už tím, že se zpodobňují modely samy o sobě již zpodobňující, ponejvíce fotografické. Skutečnost byla zbavena své funkce, hyperrealismus je jakýmsi zacyklením, takže zobrazení, které bylo historicky chápáno jako humanistický prostor, se na místě mění v cosi strnulého, strojového, zbaveného lidského měřítka zvětšováním a zdůrazňováním forem a barev: obraz v ničem skutečnost nepřekračuje ani "nepředstihuje", a tak jej dokonalost vlastního provedení jaksi zbavuje původního účelu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus jíst víc ovoce a zeleniny s obsahem vitamínu C

      Vymazat
    2. Ok, a co tohle : jste to vy, kdo ve falešném vědomí, volají propast, v hlouposti volají poušť. Jste původci a průvodci ruinami skrze odcizení, nihilismus, falešných voleb a formální svobody. Štěstí neznamená to samé jako být šťastný. V ledové vodě sobecké vypočítavosti a lhostejnosti jste utopili cit pro neodcizitelnou auru lidské důstojnosti, vážnost bídy, bolesti a hladu. Poušť, která nedovoluje opravdovou - neopakovatelnou zkušenost, a kterou máte v sobě, stále roste. Už nedokážete vytvořit, nebo napodobit nic jiného než to, co jediné vás ještě uvádí do vytržení - "živý" stroj. Věc, která svým chodem tvoří a celek připravuje na volbu mezi jediné dvě možnosti : otroctví, nebo revoluci - pak už nic.

      Vymazat
  13. všem moc díky za komenáře, těší mě vaše chvála, dělá mi to radost a červenám se, no opravdu! a michal....:) já mu copy pletu ráda..

    a speciál pro anonymního: napiš mi na mail, ráda se s tebou sejdu a proberu hloubku vesmíru( tedy...pokud moje mozková kapacita a iq budou pro tvou osobu dostačující.). k sáhodlouhým úvahám o tom, jak je svět povrchní, většina lidí, věcí a činností zbytečná, prostě je to hezky česky řečeno všechno na prd, k tomu mi blog opravdu neslouží, nesloužil a sloužit nebude :) je to jako přirovnávat článek o kráse v módním časopise ke kantovu pojednání o estetičnu...ale čtu to vlastně docela ráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. vy ste inak celkom super spolu. dobre dobre.. a neviem adidas ja nejako k tomu neviem prist na chut, z tych sportovych mi najviac holduje nike! ale superstary som mala ked som mala 15, asi ako kazdy :D

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!