čtvrtek 26. ledna 2012

Mocná čtyřka!

..jestli jste stejně jako já maniak toužící po objemné dechberoucí lví hřívě a vaše diagnóza zní: často se mastící a plyhnoucí vlasy s naopak absurdně suchými konečky..jestli milujete výrobky, co voní po borůvkách, levanduli či jiném sladkém ovoci..a pokud aspoň trošku přemýšlíte nad složením kosmetických výrobků, kterými každodenně obdarováváme své drahé kadeře..bingo! Narazili jste na "mocnou čtyřku", kterou vám můžu jen vřele doporučit!




1. Tigi Love Peace & The Planet Leave In Volumizer: Pro velký objem vlasů



Tento super voňavý "zvětšovač objemu" neobsahuje parabeny, barviva ani jiné svinstva voní nádherně po levanduli. Výtažky z granátového jablka, japonského zeleného čaje a heřmánku pomáhají posílení a zhuštění vlasů a aroma levandule a citrusů je uklidňovák pro naše smysly. Používám ho po každém umytí vlasů nebo když mám pocit suchých krepatících se vlasů.



2. Tigi Love Peace & The Planet Totally Styling Mist: Pro objem vlasů



Tento skvělý organický stylingový sprej se má pyšnit složením bez použití chemie, vůní kokosu a vanilky. Kokosové mléko a mořské řasy mají pomoci s výživou vlasu a ananas s mořskou solí mají napomoct objemu. Já tento sprej používám do suchých vlasů po použití prvního přípravku. Pokud spěchám, tak ho nastříkám do mokrých vlasů ještě před fénováním a účinek je rozhodně lepší a mnohonásobnější!

3. Tigi Catwalk Your Highness Firm Hold Hairspray: Pro lesk a objem



Toto je můj největší favorit. Miluju jeho vůni fialek, borůvek a levandule. Voní tak neuvěřitelně, že ráno po cestě z bytu jen neustále očuchávám své delikátně vonící vlasy. Tento lak bez legrace dodává skvělý objem, vlasy neelektrizují a vydrží poměrně dlouho stabilně v tom tvaru, o který jsem se snažila. Avšak bez fénování efekt není tak velký, každopádně pro mne opravdu největší Tigi miláček.

4. Tigi S Factor Dream Drops Shine On: Pro lesk



Jak jsem již zmiňovala v úvodu. Kromě se rychle mastících kořínků, mám hodně vysušené konečky. Pokud po umytí kápnu pár kapek do dlaní a rozetřu je do konečků. Krásně ovocně voní, jsou nádherně lesklé a vydrží po celý den hezky hebké a jemné. Ne však mastné!

Pées: pokud je vaše peněženka stejně hubená jako ta moje, určitě doporučuju nekupovat Tigi výrobky např. na strawberrynet.com, ale jděte rovnou na osvědčené Elnino TADY! . Tady koupíte výrobky mnohonásobně levněji, dorazí hned a i s malým překvapením.) To je jen praktická rada na závěr a pokud byste měli jakékoliv další otázky, pište do komentářů nebo na mail .)

Pac Runka za roekids!

11 komentářů:

  1. tyjoo, tak to zní úžasně, jdu to omrknout:))

    OdpovědětVymazat
  2. áno, za Tigi výrobky dám ruku do ohně:-)

    OdpovědětVymazat
  3. to znie super, len škoda, že nikde v ponuke nevidím ten lak na vlasy :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto je niečo pre mňa! Prírode dám vždy prednosť.. Ďakujem za tipy! :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. POTŘEBUJU VŠECHNO,mám přesně takové vlasy jak píšeš a zrovna jsem chtěla obměnit vlasovou kosmetiku! S tigi mám jen ty nejlepší zkušenosti, takže díííík!

    OdpovědětVymazat
  6. Měli by ti za ten článek zaplatit, jako za velmi kvalitni propagaci - prave jsem si objednala Tigi Love Peace & The Planet Leave In Volumizer :).

    OdpovědětVymazat
  7. Holky dík, jsem ráda, že jsem poradila! A doufám Z. , že budeš spokojená! .)

    OdpovědětVymazat
  8. super doporučení, mám stejný typ vlasů, jako jsi popsala. A jaký používáš šampon?

    OdpovědětVymazat
  9. jo a nevíš, jestli značku Tigi mají někde v Olomouci? Třeba v kadeřnických potřebách?

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Terez! Šampóny celkem střídám, ale mám pár stálic: 1, loccitane: http://www.loccitane.cz/sampon-na-normalni-a-jemne-vlasy,15,2,14708,182197.htm 2, http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20364-i-love-juicy.html?katID=48 anebo používám ještě hennové šampóny. Jinak teď uvažuju o koupi šampuku, to je prý taky super! .)

    OdpovědětVymazat
  11. milé dámy, konkrétně růnko a terez - kašlete na šampuky! tigi kosmetice se přece nic nevyrovná! .D true story...

    terez, já mám teda "chemičtější" řadu než růnka, ale jsem spokojená naprosto a dokonale. mám brunette goddes - velká láhev (750ml) stála asi 350!což je první plus. krásně po něm voní vlasy a také se úžasně lesknou, nekrepatí se a nelítají (+ ho používá i ondra:D a to je co říct!)...no a jako balzám jsem ježíška požádala o takový fialový na vlnité a krepaté vlasy . žvýkačková vůně a funguje božó!

    ...a to jsme měla takové značky jako kérastase, jo, kámo! ale na mých vlasech prostě nejlíp funguje tigi..


    tímto děkuji růnce za tento článek, neb jsme chtěla napsat podobný :D ale nestíhám. jsi nejlepší!

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!