pátek 3. září 2010

Nýdnol ...a ráda kouše do píva


Ano, jsem starý ulejvák a nepřidávám články a fotky a pořád někde lítám a nestíhám. A víte co? Docela mě to baví. Tedy krom toho nestíhání, to mi žere nervy...

Zítra odlítám do Londýna a nesmírně se těším - do galerií, na výstavu paní Westwoodové, na London Eye, na procházky a fish&chips...A na Oxford Streeeeeet!!!Ou jé, na tu se těším náramně a velmi, velmi. Už mám vyhlídlou suprdupr aviator jacket, tak doufám, že se na mě usměje štěstí. Ale hlavně se teším na chvíle strávené s Ondrou a našimi skvělými přáteli. Sice jsme plánovali cestu do dalekých krajin, kde by nám nožky omývala slaná voda, ale nakonec to kvůli nedostatku dovolené nevyšlo...A Londýn se jevil jako skvělá alternativa! Ba ještě lepší než to moře a slunko. Já sice tuto kombinaci miluju, ale stejnou vášeň pociťuji i k umění.

Našla jsem nám dosti levný hostel hned u London Eye, takže budeme mít vše "nadosah". Snad budeme spokojeni, v ceně máme i snídaně a celodenní přísun čaje a kávy, tak uvidíme. Cena byla směšně nízka, ovšem fotky i doporučení na nezávislém serveru vypadaly dobře, tak proč ne. Pak vám napíšu, jak se nám ubytování líbilo. Poreferuju, všechno popíšu, nebojte:) Už se tak moc těším, že to ani možné není!!!A v Lushi nechám spoooustu liber a pak vám to všechno pofotím a mojí drahé Runce přivezu něco hezkého a voňavého a můj muž nakoupí moooc kvalitního čtení...a...už se zkrátka nemůžu dočkat:)

Mějte se tu krásně . B

PS: A víte proč se tam taky těším? Protože je tam asi 20 stupňů!!! U nás bylo v pondělí 8!!!Slovy OSM stupňů!!!Fuj!!!

PS2: Mám ráda pivo a neptejte se mě proč!!! Ale pivo mi nikdo nevezme. Navíc vědci teď potvrdili,  že lidé,  kteří abtinují, se dožívají nižšího věku, než ...ehm....vysokoškoláci, a tak..:D

...a hele, mám teď BLOND háro, tak pozor na mě ;)

8 komentářů:

  1. JÁ CHCI VIDĚT TU BLONĎATOU hned teď! a nedokážu si to představit, taky proto jí chci vidět!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to přímo drsnohruboprďácké!!!:) Ale bohužel je to blond do béžova, zatím mi nebyla povolena totální bíloplatina...:D Ovšem konečně můžu používat rúznobarevné spreje na své konečky...a je to těžce kůůůl!

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevím jestli jsi už v Londýně byla, ale jestli ano a byla jsi na oxford street ale pokud ne, nechoď tam, nová oxford street je new bond street a nebo regent street. V obchodním centru westfield na Shepherds Bush najdeš všechny obchody co na oxford street (kde je neskutečně moc lidí , ale neskutečně !) a nebo, jet do Hammersmith (myslím že se to tak píše) a tam je nákupní centrum a krásná čtvrť a klid . Ostatně sami londýňané tvrdí že oxford street ´´is a big shit´´

    Jinak Londýn je rozhodně skvělý nápad. Já si to město zamilovala

    OdpovědětVymazat
  4. Kláro, díky za radu, zkusím se jí řídit:) Já jsem byla v Londýně, ale je tomu již pár let....

    Měj se. B

    OdpovědětVymazat
  5. jejejejej, jak já ti závidím, ptž naopak mě nebaví leže u moře. Dívat se na něj, chodit kolem něj, házet do něho kamínky, smočit nohy a tak to mě baví...ale jinak- horko a mraky lidí..nene.
    a už se těším na fotky-hlavně té blond hlavy :)
    btw, to, že máš ráda pivo ti úplně schvaluju, za poslední rok jsem si ho taky oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéj, mohu se zeptat na ten hostel? já totiž pátrám..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to je skvělej článek!! Runka se moc moc moc těší*

    OdpovědětVymazat
  8. Terko, Londýn byl naprosto výborný, božský a skvělý!!! Kam se hrabe moře!!!:) No a pivo...pivo já ráda (ale nepřeháním to , samozřejmě:)

    Anonymní, bydleli jsme v hostelu The London Eye, bylo to asi 20 minut pěšky od London Eye :D, na ulici Lambeth Walk...Taková studentká klasika, 300Kčúnoc, snídaně v ceně...žádný velký luxus, ale my jsme byli velmi spokojení;)

    Runko, však počkej, pro tebe mám 2 dárečky!!:)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!