čtvrtek 16. září 2010

Blíží se 8 měsíců hrůz..


...s francouzským kohoutem přemýšlíme nad nesmrtelností brouka.


...aneb bude zima, bude mráz. Bude bláto a sníh a zataženo a oblačno. 


Nemám ráda zimu. Nechci být škarohlíd, ale co je dobré na zimě? Ano, Vánoce, Silvestr a trochu i ten sníh. Vlastně já mám ráda sníh, dokonce i zimu bych snesla, ale co mě tíží, to je ta DÉLKA!!! To, jak dlouho zima trvná. Nejen mrazy, ale i rozbředlé blacko...A navíc, zima je finančně mnohem náročnější než teplo a léto. Nejen z hlediska odívání - jen kolik stojí kvalitní kabát nebo boty - ale i z hlediska plynu, a tak...:D Já tohle řešit musím. Ale to je jedno. Zpět k pozitivním věcem.

Stále ještě "rozdýchávám" Londýn. Londýn je "moje" město. Co Paříž, pche, ta se může zahrabat! Londýn žije!!! A taky tam bylo krásně!!! Každý den jsme nachodili aspoň milioń kroků, protože jsme témeř nejezdili MHD, ale ty bolavé (a částečně zničené) nohy za to stály. A ty sendviče! Koblížky! Těším se tam zase... Jen se děsím výpisu z účtu. Má kreditní karta se, jak to říct, dosti prohla v pase. Ovšem "avijááátor" z Topshopu je můj a dokonce i má milá matinka, která mě vždy vyplísní, mi krásnou bundu pochválila. Bohužel, nebo bohudík, Londýn měl více lákadel a já, jakožto dívka ješitná a marnivá, jsem jim jaksi podlehla. Fotky dodám brzy:) 


Bylo nám krásně. V Londýně jsem se naučila snídat cereálie a vločky se studeným mlíkem. Byli jsme na Fashion Night´s Out. Koupila jsem si Love - byla to láska na první pohled. Britské Elle trpí pozitivní obezitou! Crocodille, styď se za ty svoje odfláklé pseudosendviče! A vůbec, jdu se dívat na CSI Las Vegas :D Earla už mám "dodívaného"...


Mějte se krásně, užívejte si...a fotky přidám co nejdřív, je jich nespočet. B

15 komentářů:

  1. Líbí se mi ta pozivitní obezita!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí blacko :D :D vtipné.

    Na té fotce jsi hvězda. Nebo vlastně královna galaxie :)

    nemůžu se dočkat fotek!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá na foto. A doufám, že povykládáte osobně, než zdrhnete do školy:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si myslím,že Londýn je lepší!Páni,ty jsi s každou barvou jiná,Baru!A moc děkuju za náušničky a nádherný prstýnek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi blond a je to velmi kočičkovské!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi Emma Watson, nebo její dvojčátko? Ta blonďatá je super!

    OdpovědětVymazat
  7. Kaa, 450(!!!!!) stránek!!! Česko má co dohánět...
    Lindo, blacko, fujka, kentus,...mám mnoho překrásných slov ve svém slovníčku:)Děkuji za poklonu, paní baronko;)
    Julko, zakalíme, hned jak to bude možné!! Proč jsi nepřišla do čajky? Praha? Hele, já mám pro tebe fotku, jaké jelení skvosty se prodávájí v VB....
    Respekt, Bee, London rules!!!Jsem ráda, že jsi ráda:)
    Grétko, už jsme ti psala, jak krásné jméno máš? Závist...A díky za pochvalu!
    GTL, těš se...ale předem varuji, že mě po shlédnutí fotek budete možná považovat za mírně retardovanou...
    Miši, jsem krásnější dvojče Emmy...ale ty kraťoučké vlasy jí závidím:)

    Měj se všéci krásně, brzy bude článek (snad zítra nebo dnes;) a taky new stuf-f-f-f na hadrníčku.

    Pačko, muck, ahojky, čauky ( nesnáším tyto zmr*očeštinové pozdravy avýrazy :D).

    Vaše B.

    OdpovědětVymazat
  8. tobě ta blond ták sluší! aby né jsi prostě krasavice :) a Londýn! já chci do Londýna! chci tu tlusou elle a tlustej sendvič a anglický pakr a pohodičku :) nemůžu se dočkat fotek a tvých úlovků :)

    OdpovědětVymazat
  9. jejejej, blond ti proste sedne...a aviator jacekt ti nepekne zavidim, jak uz byva mym zvykem :))

    OdpovědětVymazat
  10. Sakra já se těším, zanedlouho mě tam taky čeká let a tímhle článkem si mě nalákala ještě víc než jsem byla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Alice, děkujííí. Ale na tebe nemám - ty jsi ten typ, kterému sluší snad každá barva..:)A Londýn byl vážně skvělý. A víš co? Ještě lepší než Elle je LOVE, který jsem taktéž ukořistila!!Jupí! Fotky přidám asi až o víkendu, neboť v Olmu nemám veškerý nový stuff..:)

    Terko, děkuji velmi. Sem tam si říkám, jestli ta hnědá nebyla lepší...Aviator je skvělá a taky praktická, protože je uvnitř celá "jakožeberánková"...

    Nik, těš se, těš. Je tam krásně, i když tam není krásně:D Londýn je město, které žije , a to já ráda..Neustále se tam něco děje. Zkrátka awesome!!!

    Mějte se všichni krásně a ať se vám daří. B

    OdpovědětVymazat
  12. Mooc ti to slusí .Na aviator jsem v topsh.delala oci taky .je vazne dobrá.Chtela jsem se zeptat,nechala sis obočí zesvetlit?(jestli jo tak cim prosím)A jeste sem se chtela zeptat ty asi jsi u nejaký agentury co?a co to vsechno obnasí volají ti behem roku na nejaky akce.Nebo s tebou obcas neco nafoti(za peníze)a to je vsecko .Vim takový blbý otazky ale predem DÍKY moc za opdoved.ps:moc se tesim na fotky z londýna a jeste se chci zeptat jestli bys nebyla occhotmá pripravit clanek o kosmetice ,lícení.atd Díky moc mej se :)Zuzka

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Zuzko, předně díky za pochvalu:) Bunda z Topshopu je skvělá a dle předpovědi počasí se mi brzy bude hodit, bohužel...Obočí mi zesvětlili na jednom focení, ale nevím přesně jak, takže bohužel neporadím, ale myslím, že kdyby ses zkusila zeptat v některém lepším kadeřnictví nebo salonu, tak by ti mohli pomoct. Každopádně si často obočí dokresluju, protože jsem toho názoru, že hezké husté obočí krásně zvýrazní obličej a upozorní na oči..:)
    U agentury jsem, dostala jsem se k tomu uplnou náhodou. Agentura vždy posílá informace o castinzích, nabízí modelky na focení, do zahaničí, reklamy, atd. A otázky to přece vůbec nejsou hloupé;)

    No...a článek o kosmetice byste chtěli? Ok, vynasnažím se. Nafotím, co mám a během času zase přidám, protože nejspíš budu "přesedlávat" z LRP na Avéne. Uvidím..:) Každopádně kosmo-článku se dočkáte:)

    Snad jsi s odpovědmi spokojená. Hezký den všem. B

    OdpovědětVymazat
  14. jeste jednou díky :)Z

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!