pondělí 2. srpna 2010

Q?


Ahoj, mám jen takový dotaz na vás..

Kdybych sem přihodila pár věcí z mého šatníku, které nenosím, myslíte, že by se mezi vámi našel nějaký zájemce? Všechno oblečení by bylo nenošené, popř. max. 3x nošené. Nejsem nějaká utrácečka obecná, ale občas jsem si něco koupila, protože jsem i přes "drsnou realitu" tvrdila, že "ty krásné šaty mi přece musí sedět!!"..Jenže ouha, nesedí, smutně na mě vykukují ze skříně a mně je jich líto...Ceny by byly max. 200káčé za kus, při objednávce nad 250 bych vám dala darem nějaké to tričko navíc, šperk, atd:)

Tak co vy na to?

Mějte se hezky a užívejte léta (btw, co děláte z během léta?)

...a ještě jedna věc!!!Díky všem, kdo sledují mé "plky"..:) jsem moc ráda, že vás to baví. B

23 komentářů:

  1. Ahoj ja jsem absolutne pro!

    Moc se tesim a uz ted si na Tebe zhavim ebanking.

    OdpovědětVymazat
  2. pojď do toho, páč vypadáš drobně jako já i když jsi vysoká (což já sice nejsem):D tak bych tady možná něco mohla ulovit! a na ty doplňky já slyším :D

    OdpovědětVymazat
  3. jo jo jooooooooo, nejlíp hned teď, tohle vyprodávání věcí bloggerek, teré se u nás teď rozmohlo miluju, je to úžasný nápad.
    takže stoprocentně anoooooo....

    OdpovědětVymazat
  4. Jooooooooo!! A já chcu ten zelený (pod)zimní kabátek, Tvoji buřinku, řetízky, silonky, všechno od Barunky je božíí!

    OdpovědětVymazat
  5. ouky douk, ženy...snad se vám to bude líbit:) jo...a ještě mě napadlo...možné by bylo i osobní předání!!!Buď v Uhereském Hradišti nebo v Olomouci nebo v Praze!!!!Uáááááá!:D

    Mějte se hezky. B

    OdpovědětVymazat
  6. Toř Veru, kabátek nedám. bo mám kabátek jen jeden...:DDDD

    Ale jak říkám, snad se bude líbit, btw, jak se máš, krásko moje?

    OdpovědětVymazat
  7. tyjo tedka jsem náhodou narazila na FB na shop FLOP a tam tvoje fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. :D..no jo, fotil to Ondra, protože Eva, co vlastní flop, je jeho spolužačka z fotky...:D ale tu nejlepší a nejvtipnější fotku tam zapomněl dát!!!

    OdpovědětVymazat
  9. mhh, teď odbočim..v Olomouci ale není žádný fotografický obor, že ne?

    OdpovědětVymazat
  10. Ne, bohužel není..:( Ale můžes si zapsat fotografii jako předmět (pro mě i pro mého muže C). "studuješ" pak fotku (tuším) 9 semestrů a pak můžeš fotku učit (třeba různé kroužky, asi i ZUŠka atd. A navíc, v CV to vynikne..:D)

    OdpovědětVymazat
  11. hmm, ale to bych musela studovat nějaké ty uměnovědy, nebo co to studuješ, ne? :) já je přemýšlela, že si dám fotku dálkově, ale ještě nevím kde co jak. díky :)

    OdpovědětVymazat
  12. ne, vůbec nemusíš mít uměnovědy..:D Třeba Ondra má tělocvik a anglištinu. Ta fotka je prostě A předmět pro učitele výtvarky a pro zbytek je to C...a myslím, že v Olmu je předmět "Fotka" a k tomu ještě "Fotografické praktikum"

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Baru ,chtela jsem se te zeptat co studujes za vejsku ?ja jsem na střední a mela bych se co nejdriv rzhodnout co dal,ale jsem presne ten typ co nema uz od detství vysneno ze pujde na medicinu .Porad uvazuju o fotce ,ale nevim jestli je to dost perspektivní.Ty studujes i film,nebo jak to mas? Díky moc mej se. Sara

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Sáro:) Já jsem v Olomouci na Palackého. Filda, Uměnovědná studia. Chtěla jsem studovat obor, který by měl co dočinění s uměním. Sice jsem se dostala na dějiny umění, ale uměnivědy mi přišly zajímavější. Totiž, uměnovědy se skládajíze 30% dějiny umění, 30% mediálních studií, tj. filmová+divadelní věda a ze 40% muzikologie...Mě to baví, ale jako každé studium to není nějak extra snadné. Jinak já bych doporučovala jít třeba i na samotná mediální srudia třeba v kombinaci s nějakým jazykem. A pokud jsi na jazyky a baví tě mové věci, tak zkus studium japonštiny - je to sice hardcore, ale tento jazyk má nejen velké kouzlo, ale i budoucnost!!!:)

    měj se hezky a hodně štěstí s rozhodováním a maturitou. B

    OdpovědětVymazat
  15. kdy to tady bude ten shop?? už se nemůžu dočkat;-)

    OdpovědětVymazat
  16. určitě něco takového udělej, sice máme určitě jinou velikost, ale třeba nějaké ty doplňky by šly :))

    OdpovědětVymazat
  17. Díky za odpoved a preju ti at se ti na škole daři.Mej se S.
    jo PS: mas supr blog,pusobís strasne sympaticky:)

    OdpovědětVymazat
  18. Nebojte se, dočkáte se..:) ono se to musí nejprve všechno vyvonět a nachystat, aby to bylo krásné (už to je krásné:D), pak se to musí hezky vyfotit, upravit v RAWu, atd. ..A já se omlouvám, ale momentálně nestíhám, pořád někam jezdím...ale nebojte, během příštího týdne se tady už něco objeví...

    Děkuji moc za vaše komentáře, moc si jich vážím a vždy mě tááákhle potěší...B.

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!