pátek 30. července 2010

Daddy's Home!!!








Mix fotek z tohoto měsíce: Paříž, kde jsem náhodou potkala kámoše Johnnyho, focení v Istanbulu, Tatry a Boboš :)

Krásný den přeji všem! Jak se vede?

Je tomu již dlouho, předlouho, co jsem vás naposledy "obšťastnila" svými nadpozemskými žvásty:) Ale času nebylo nazbyt - Paříž, Istanbul, nateklé uzliny, LFŠ, Praha, Tatry... mám toho holt moc. Na druhou stranu, událo se mnoho zajímavých věcí, o které se s vámi ráda podělím.

  1. Jsem ÚPLNĚ  rezavá, včetně obočí. Řeknu vám, zpočátku jsem z toho byla docela dost špatná. Světlá pleť + modré oči + "žádné" obočí = podivnost. Ale pak jsme si zvykla. Navíc jsem zjistila, že když si "nasadím" hnědé čočky, výsledný efekt je lepší než dobrý! A taky se mi líbí, že kdykoli můžu obočí ztmavit tužkou, takže jeden den jsem dokonalá zrzka, druhý den modrooký "tvor" s tmavým obočím. A vypadá to sakra dobře! (hmmm, něco tady smrdí...jo, to bude samochvála:P)
  2. Zamilovala jsem si i-D magazine. První předplacený kousek se ve schránce objeví v polovině srpna. Ovšem ne v naší "poštovní krabičce", ale v Ondrově - předplatné tohoto úúúúžasného časopisu mu dávám jako překvapení k narozeninám. Bude určitě stejně nadšený jako já...Sbohem, šmejdské české "časáky"!!! Mé srdce odteď patří záhadnému cizinci...
  3. ...tolik prstýnků mám, tolik přívěšků a čelenek!!! Zasloužila bych facku. Ale tu facku bych přijímala s hrdostí! Protože všechen ten "schmück" vypadá ... hezky.
  4. Filmovka letos moc nevyšla. První dny jsem byla podivně nemocná, pak pršelo (a nečekaně..stále prší. Kentus!). Navíc maj to nějak divně pořízené (ale to tak je na všech festivalech). No, dopořučuju film "Panika v městečku". Francouzská animovaná šílenost. A je to božské!
  5. Dnes mi dotazily boty z Asosu a pár blbostí k tomu!!! A vypadají famózně...na nožce sedí výborně. Jupí! Fotky přidám co nejdřív..
  6. Šetřím na kvalitní foťák. Ano, asi zrcadlovku, ještě nevím. No každopádně se ohrazuji, že nejedu na vlně "všech blogerů"! Chci dobrý foťák z daleko prozaičtějších důvodů - chceme s Ondrou začít fotit svatby. Andy už zrcadlo má, já jej musím nějakým způsobem splašit ( no, našetřit a koupit...nedá sa svítit).
  7. Pořídila jsem mamce nového "micáčka", ale zatím se o něj strarám já. Je to holčička a jmenuje se Bobina (původně to měl být Bohuš:D). A je rozkošná...Mimochodem, tak mě napadá, jak jste na to vy a zvířátka(odpusťte mi tu zdrobnělinu, ale já miluju zvířata!!!)?Máte doma nějakého mazla?

Samozřejmě je toho moc, co jsem vám zapomněla napsat... Já to napravím zase brzy, nebojte. 

Loučím se a pádím cvičit pilates. Na oběd jsme s babičkou dělaly vynikající tvarohové meruňkové koule (slovo "knedlík" není v tomto případě dostačující;) . Tak musím hejbnout zadkem, jinak...

Lovu zdar! B.

18 komentářů:

  1. tak takto ti to neskutočne pristane.Aj ja by som chcela byť ryšavka,ale bojím sa,že mi to zničí vlasy,tak radšej neexperimentujem:)

    a aj na fotke s červeným rúžom si cica!:)

    OdpovědětVymazat
  2. juchů to je ale super článek! v Tatrách ti to sluší ta skákací fotka je boží! na těch dvou dalších jsi uplně nadpozemská - a co tere ty výsledný fotky to musí bejt bomba! ňufíček je sladkej uplně a Paříž závidim no... a rezavá je dobrá :) máš barevný čočky jo? to sem vždycky hrozně chtěla... jo a kdyby tě nkterý ty blbůstky přestali bavit tak ti dám adresu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Konecne dalsi clanek, ja uz byla zizniva ;-)

    1) ta barva Ti neskutecne slusi
    2) vypadas jako top modelka
    3) ta fotka zepredu jak Te cesou je skvela (hlavne ty tapety vypadaji jak Tvuj otisk)
    4) dobry napad se svatbami
    5) je to vsechno skvele napsane!

    OdpovědětVymazat
  4. Milé ženy, velmi vám děkuji..:)

    Foly, tobě sluší tvé tmavé vlasy. A jak se ti krááásně vlní. Závist.

    Alice, bože!!!!Ta růžová je totálně fantastická úžasná skvělá odvážná!!!!!Zase závist...A hele, já nosím čočky jakože dioptrické, bo bez nich bych viděla dosti zle. A barevné mě baví, protože se můžu ze dne na den měnit...

    Arthero, děkuji:) Ta tapeta byla uplně parádní, celá BW, jen rty jedné té "paní" byly rudé..

    OdpovědětVymazat
  5. na tretej fotke odvrchu vyzeráš ako Natalia Vodianova :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji, Alex. Natalii mám moc ráda..:) A jsem také ráda, že jsi zpět....

    OdpovědětVymazat
  7. jeeeej, zrzky ja rada. su take ine ako my klasicke brunetky .)

    OdpovědětVymazat
  8. Narovinu přiznávám, že má přirozená barva je jiná:D světle hnědá, až blond...ale zrz mě baví!

    OdpovědětVymazat
  9. vypadáš dost dobře jako zrzka a ta 4.fotka je perfektní. a králajs je rozomilej..já mám taky jednoho, ale ten už z té roztomilosti vyrost a je z něj lítá bestie. jo a ještě máme dva psy...takže takovej zvěřinec :)

    OdpovědětVymazat
  10. !! uzasný :) ps .muzu se zeptat u jaky ses agentury? dik mej se krásne.. Julie :))

    OdpovědětVymazat
  11. Já se nedivím, že jsi spokojená, protože jsi překrásná! Vítej v klubu zrzek :) (ačkoliv ty patříš do vyššího krásnějšího levelu, než já:D) *

    OdpovědětVymazat
  12. ty si někde předváděla v zahraničí???? přemýšlela jsem která topmodelka na té backstage fotce je a až pak mi došlo že ty ;-) kráska.

    OdpovědětVymazat
  13. Terko, díky za pochvalu. Ta naše micina má zatím asi 900g a je milá a přítulná. Ale kdoví jaká bude..:) jo a nechtějí se mi u tebe na blogu zobrazit tvé fotky..:(

    Anonymní Nr.1, díky :) jsem u Bohemie...

    Tatiano, ty už mě ale fakt rozčiluješ!!!Jestli si taková holka jako ty nemyslí, že je krásná, tak pak už nevím..!!!:) Jsi krásná a basta!

    Anonymní Nr.2, já jsme nepředváděla, jen to bylo focení pro kosmetickou firmu. Na chození jsem holt malá:) Ale to nevadí...(tak dobře, delší nohy by se hodily, žejo, ale co nadělám:D)

    Všem díky za komentáře. Mějte se krásně. B

    OdpovědětVymazat
  14. heeej mě se sem nepřidal komentář, chtěla jsem napsat hot stuff v zrzavé a nic, tak to píšu znova! a myslím to vážně

    OdpovědětVymazat
  15. ty si neskutocne krasna, doslova a do pismena!!!
    WOW!!! ako Top Modelka :-O
    krásna krásna krásna! na viac sa nezmožem..
    Latschka

    OdpovědětVymazat
  16. Mishi*, woooow, díky:) já bych zase vraždila za tvé nohy..:Da myslím to skara vážně!

    Latschka, ou děkuji. Červenám se a dodávám, že poránu po kalbě, když mě někdo vyruší ze spánku, vypadám asi takto:
    http://www.dignews.com/legacy/screenshots/zombie_nation_dvd_box.jpg

    :D. Mějte se fajn a díky za váš názor. B

    OdpovědětVymazat
  17. Kdes přišlal k rezavé barvě? To tě komplet nabarvili pro tu zakázku? Já nic, já muzikant, ale obočí a řasy bych taky chtěla na rez a nevím kam s tím jít. (je zajímavé že na "bobra" henna chytá, ale na obočí ne)

    OdpovědětVymazat
  18. jsi přenádherná!:)
    králíček je rozkošný!já mám morčátko(haha taky se omlouvám az zdrobněliny,al etaké zvířátka miluju:))
    i_D magazine si už tolikrát chci koupit a pořád se k tomu nejak nemuzu dokopat:D
    a asos ach těším s ena fotky ulovků!:)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!