středa 23. června 2010

Yeaaaaah!




Přeji hezký den!!!

Jak se vám daří? Užíváte si sluníčka a tepla? Běháte "po slevách" a snažíte se ukořistit něco na sebe na úkor počasí? Nebo si užíváte té krásy okolo někde v trávě, na zádech..?

Já se snažím "urvat" z tepla maximum, takže sedím na terase, čtu si a ... je mi skvěle. Proč? Protože mám už všechny zkoušky za sebou!!!Zbývá mi jen napsat práci do malířství a mám "voraz"!!!Jsem šťastná jako blecha. Včerejší "brutus" jsem nakonec zvládla na 1, pravdou ale je, že kdyby se mě mladý pan Jan (od teď jen v dobrém k panu učiteli:) ptal např. na francouzskou novou vlnu, tak už jsem zapsaná na další termín. Srpnový. Ovšem štěstí mi tedy přálo - poválečná americká kinematografie!!!Juchůůů! Mé oblíbené téma, mí oblíbení herci (Marlon Brando..vrrr), Kazan, Ray, Wilder, Sunset Boulevard. Perlila jsem, smála jsem se a házela neskutečná moudra...Pan Jan si o mně musí myslet, že jsem trochu šílená, leč v poválečné kinematografii se vyznám....docela. Protože jsem splnila zkoušku, následovala pak sladká odměna - koupili jsme si s Ondrou zmrzlinu Ben&Jerry´s!!!!Neuvěřitelně sladká! A taky se těším, až si konečně budu moci objednat vysněnou "kožotašku" a botky!!!Ou jééé!

Zároveň s touto radostou zprávou chci poděkovat všem, kteří mi drželi pěsti, palce (a jiné části těla...)!!Ono to totiž zaručeně taky pomohlo, víte. A protože jsem vám odpřísáhla, že budu přidávat více článku, tak dnešním dnem začínám plnit svůj slib!!!

Taky by mě zajímala jedna věc...Chcete, aby články tady byly i v ENG verzi? Nechcete, že ne...Že je to zbytečné, hm? :) Já jsem si to myslela! Podívejte, dle mého názoru není nic vtipnějšího, než když se někdo snaží být táááákhle úžasný a kosmopolitní, ovšem v konečném měřítku je text plný chyb, popř. je to jen 3-větá "textovka" (plná chyb.). Na co narážím? No, hele, jsem Češka, takže mluvím česky = píšu česky. Problém je, že mnoho Čechů umí svůj mateřský jazyk hůř, než ten cizí. Není to trošku na políček, co? Máme překrásný jazyk, máme zdrobněliny jmen (Ondra, Ondrášek, Onďák,...), máme plno "chlupatých" slovíček ... taková škoda je to!!! Nemusíte si mé tlachání brát k srdci - já jen miluju češtinu, to je vše:D...I přesto...Co vy na to?

Těším se na vaše názory:) Mějte se hezky, užívejte tepla, dokud je (za chvíli tu máme zase sníh, zimu, hnus, brrr) a....tak! B.

Pár obrázků, aby to vše bylo zajímavější. Zmrzlina, na které jsme ujížděli, snové boty a ...Barbarella z časopisu:D!!!

14 komentářů:

  1. Zmrzlina luxusní, s faktem, že pozítří jedu do španělských krajin, tak je mi úplně jedno jak v mé "rodné hroudě" bude :-) štve mě ale, že začínám mít rýmu z toho věčného střídání tepla a zimy.
    Včera se mi taky potvrdilo, že držení palce od bloggerek(a bloggerů?) pomáhá :-) mám jedničku z nejdůležitějšího posledního testu :-)

    Nepiš anglicky, čeština je prostě naše :-)

    Ty jsi tak "pěkná, pěkná, pěknáá" , nechystáš rozjet nějakou větší modelkovskou kariéru? Protože jsi mnohem hezčí než leckterá "ramínka na šaty". Vypadáš jako andílek od Victoria's Secret! A že to jsou kočky!

    OdpovědětVymazat
  2. Počkej počkej, dlouhý nohy jsou pro modelínu plusem, ne? a ty jsi malá? já myslela, že měříš víc než metr "sedumdesátpět" :-) ale herečka je lepší volba, ta zas jo :-) to mě pak do nějakýho filmu taky protlačíš..ze známosti, jo? (: ale tím pádem se musíme poznat víc, osobně! máš o prázdninách čas?

    OdpovědětVymazat
  3. :D jsem prťavec s číslem 170:D...

    no jasně že mám!!!!dokonce možná budu v Praze týden, třeba i víc. Zajdem někam..? :)

    Hele, Zoris...že zajdem na jedno ...pětipivo...že jo? :D

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem ráda, já jsem včera uhlála pěknou dvoječku ("Vy jste mi snad tím špatným uvedením zrojů chtěla přivodit bolestivou smrt, infarkt v nočních hodinách!")a mám prázdniny :-)
    Tak si taky užívej, volno je tááák sladké

    OdpovědětVymazat
  5. Prťavec? Taky mám 170 a považuju se za pěkný průměr:D :)

    OdpovědětVymazat
  6. oujéééé! tak to je moc fajn těšim se na zuřivý přísun novinek :) ale jestli si místo toho budeš užívat léta sluníčka muže a života obecně nemůžu se na tebe zlobit žejo :)
    a ta super sexy a zároveň éterická bytost na poslední fotce to jsi ty? WÁŮ! jako už dřív sem si všimla že seš krásná ale tohle je bomba! chci víc! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Durduin: No jo..literatura...pfff..:D
    Margot: Ne, ono 170 není málo...ale já si připadám taková drobná, nízká. Zkrátka velkou díru ve světe "móóódy" neudělám....Ale co..:) Chtěla bych delší nohy..
    Alice: Ale já jsem vám to slíbila, takže to musím splnit. A basta!!!:) No...a na té fotce. To jsem já, no...:D Ale ono je to dobrým fotografem, stylingem,make-upem.....


    Mějte se krásně. B

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji. Jsi třída, a to nejen na fotce :D (Kdo to fotil a pro jaký titul?) Užívej volno plnými doušky. A kam se letos chystáš? B&J je luxus. Jo, blog raději v češtině, protože ji umíš skvěle a píšeš super! A na pivko bych šel taky..., když už budeš ve stověžaté...

    (Ne)anonymní Pavel, muž (pán se mi moc nelíbí...-)), který rád čte tvůj blog.

    PS. Chtěl bych se tě zeptat na pár věcí, případně si občas napsat, a na blog to není vhodné. Je možný e-mailový kontakt?? Pokud ano, napiš mi prosím na novakjanpavel@gmail.com , díky za důvěru.

    OdpovědětVymazat
  9. Chich, konečně někdo rozseknul velkou pravdu o anglických verzích (pa-verzích) blogů :)

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju tvůj styl psaní článků. Připadá mi to totiž jako kdybys seděla naproti mně a všechno mi to vyprávěla :) Ale asi bych nechtěla, abys seděla naproti mně a vyprávěla mi, protože bych tě nesnášela za to, jak seš krásná! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Všem vám moc děkuji za krásné komentáře:) A ráda bych podotkla, že krása je relativní(po prohýřené noci je tatam..)..:D

    Pavle, když najdu čas, tak napíšu:) Ale raději bych byla, kdyby se vše řešilo tady...

    Ävchen...ha!!!!:) všem "englišmankám" jsem to natřela. Ale pozor, já klidně podporuji 2 jazyky na blogu. Ovšem oba v precizní podobě...

    Tatiano, já totiž chrlím. Třeba při zkoušce když chrlím, tak uplně nesnáším, když mi do toho profesor "skáče" ..:D A taková krásná dívka s bledou pletí a rezavymi vlasy jako ty.!!!to já bych měla tu výjimečnost závidět tobě...;)a taky že závidím...

    OdpovědětVymazat
  12. děvče milé, víš že je Nadia zpátky? pamatuju si ještě dávný článek, jak jsi po ní truchlila v zimě :) tak hlásím, kdyby se to k tobě ještě náhodou nedoneslo ;) http://nadia-and-her-fairy-tales.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem věrná Haagen Dasz, ale ta je též velice sladká :)) Ty botičky se mi vážně líbí!

    OdpovědětVymazat
  14. Lindo, já vím..:) Ale díky;)

    Nat, my jsme to s mužem rozdělili takto: Haagen Dasz je zmrzlina pro "velevážané" účely a B&J je taková hravá..:D
    Ale HD taky miluju..!!!

    mějte se všichni hezky...a brzo přidám článek.

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!