pondělí 21. června 2010

Skůl saks!


V rychlosti....

Všechny vás zdravím, všem se omlouvám, ovšem zítra mě čeká druhý termín dějin fimu (no, flákám to trochu, flákám, nedívejte se na mě skrz prsty!!:) A pokud zítra ten film nedám, jakože ta možnost tady je a je docela reálné, že se to stane, tak mám týden zakázaný net!!! (blbá sázka s Ondrou!!!Hloupá, hloupá B!!!)

Co tím chci říct? Držte mi pěsti, dámy a pánové, prosím. Už začínám i smlouvat s Bohem, že když mi dopomůže On a všichni jeho Svatí k mému triumfálnímu vítězství, pak jej budu uctívat, budu pilně studovat a navštěvovat všechny přednášky, budu vzorná dívenka, nebudu mluvit sprostě a nebudu si tropit nemístné žerty z pánů profesorů. Ano, to slibuji!!!K tomu mi dopomáhej Bůh!:)

Samozřejmě mám i pozitivní motivaci..:D Koženou krasavici!!!Na obrázku-to je ONA, mého srdce šampióna!

A víte co? Když zítra splním zkoušku, tak budu min. měsíc pravidelně přidávat články!!!( ha! s fotodokumentací, s hlavou a patou!!!aspoň 3x týdně!!!deal?)

Mimochodem, co říkáte na první letní den? :D Dobře s náma máti Příroda mává, co? Já bych dokonce řekla, že nám tak trochu kálí na hlavu, ale to je jen a pouze můj názor, že... Každopádně, štve mě to! Jo...a novinka for jůůůů! V pátek jdu "zmenit moju image"-zesvětlit vlasy. Není to mé vlastní rozhodnutí, ovšem jsem spokojená, neboť takovou změnu jsem potřebovala!!!Už se těším, snad nebudu v závěrečné fázi plešatá (z toho "filmového" stresu mi to docela solidně hrozí...) No, co vy a zkoušky? Maturity? Cokoli? Alice z Wonderlandu je Bc. - respect, bro!!!:) Toho bohdá nebude, aby B. tohle jednou zvládla....:D

Mějte se krásně!!!!!A pište své postřehy, i když se nebudou týkat těch blábolů, co jsem teď napsala. Mám "mozkový" deficit...asi:)

B.

10 komentářů:

  1. Budu držet palce, Mě zítra čeká poslední zkouška, dějiny umění na které jsem (ach to přehnané sebevědomí) celý semestr prděla. Naštěstí se mistr teoretik estetiky snad bude ptát jenom na omáčku kolem mojí kubistické seminárky. Tak snad to projde. Budu držet pařáty u filmů :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, Durduin, taky držím pěsti..:) Hlavně ať se tě tedy ptá na věci, na které znáš odpověď !(velmi důmyslná jsem, což? .)

    Můj pan Křip. asi moc milý nebude..(známá děsivá dvojka Křip & Křup...:D)

    PS: Kdo neprdí, není student VŠ!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce moc moc moc(jedním z důvodů je i to, že bych fakt byla ráda za tvé články:-))). Já dneska dopsala svůj poslední test v tomhle školním roce a že to byl hnus. Výklad na české dějiny 1945-56, známka půjde do češtiny i du dějáku, já už o tom komunismu snad vím už úplně všechno!
    A čí je to rozhodnutí změnit vlasovou image, když ne tvoje?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, scháním úplně stejnou.Prosím prozradíš odkud tvůj šampion pochází ? Díky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zoris, díky moc..:) Budu se snažit, další termín je totiž až v srpnu:D
    No, rozhoduje za mě agentura. Ale světlejšá barvu jsem chtěla dlouho, takže se těším...

    A taška je z Asos.com, za 65liber, což je úžasná cena za koženou tašku:)

    mějte se krásně a drže pěsti ubohé studentce:D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky na léto zesvětluju vlasy...:) Sice jsem i tak blondýna, ale vždy mi to připadá ještě přirozenější..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Hodne stesti!
    Muzu se zeptat pro jakou agency pracujes?

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem v Bohemii...:) Neberu to nějak moc vážně - jsem prťavá, ale jako přivýdělek? Dobré!:)

    A teď už se jdu vážně učit.) opravdu...bych měla. Jinak pápá, nete...

    OdpovědětVymazat
  9. jéééé :) dík :) a neboj tvůj den taky příjde...jsou to léta dřiny a odříkání ale závěr je sladký :) (ok - dřina je to 14 dní v roce tzn tejden za semestr víc sem tomu nedávala :D )
    a koukej tu zkoušku dát páč tvůj příslib tří článků tejdně se mi velice zamlouvá! a navíc ta taška je fakt pěkná...hm podobná by se mi taky zamlouvala :) takže - držim palce! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Alice, nemáš zač děkovat přece. Jsi prostě machr!!!!:)

    Budu se snažit dát zkoušku a následně splním všechny mé sliby!!!Přísahám.

    Zítra od 14.00 (je 00.07, takže resp. dneska)...držte mi pěsti!!!Budu bojovat za svou i vaši čest!!Ha!

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!