středa 30. června 2010

Paris


Pamatujete, jak jsem se zmiňovala o blond??? Tak v jednom dost drahém pražském kadeřnictví mají o této barvě docela zkreslené představy...:D

Ahoj, jak se vám daří?

Docela dlouho je tomu, co jsem naposled přidala nějakou tu svou myšlenku. Obávám se ovšem, že tato "kadence" se nikterak zvyšovat nebude. Je léto! Je krásně! Je horko! Jsou prázdniny! 

Co to znamená pro mě? Práce, ale také zábava. Více zábavy než práce, a pokud už práce, tak jedině zábavná (můj slovník není omezený, že:D)! Zítra letím na den do Paříže - moc si tohoto úžasného města neužiju, což mě mrzí, ale co už...Paříž jsem zatím nenavštívila, a proto si chci toto město projít s člověkem (nebo lidmi) ,kterého(které) mám ráda. Coč znamená, že si ji užiju někdy jindy..A pak už jen pohoda a klid!!!Bazén a zahrada!!!!A Tatry .... a zbytek je ve hvězdách, no LFŠ ( Letní filmová škola) v Uherském Hradišti hodlám navštívit. Jako ostatně každoročně. Pokud jste tento festival zatím propásli, tak letos si jej nenechte ujít - nejen kvůli vynikajícím filmů, ale také kvůli jedinečné atmosféře, kvůli Míru (underground klub), kvůli božským langošům ("česnek a sýr navíc, prosím!"), kvůli čajovým altánkům s vodní dýmkou, kvůli lidem,...LFŠ je jednou z těch "věcí", bez kterých si opravdové léto neumím představit (zatím...) . A konec léta hodláme oslavit s kamarádama v Chorvatsku ("oj, nemám ráda tuto zemi, ale díky vám, mým druhům, si ji zamiluji!!!")

Co plánujete na léto vy? Jste "válecí" nebo spíš dobrodružné povahy? Btw, nápad od slečny Julie...Co si myslíte o českém "blogvlezdoprdelkovství"? Já jsem mám stále na toto téma nachystaný článek, ale nějak stále nemám chuť ho "uveřejnit"...nevím, asi proto, že se mi nechce rýpat ( to je tím počasím!!! kdyby bylo hnusně, tak tady máte kritiku za kritikou:D) Počasí z B. dělá nekonfliktního hipíka....Nu, což??? Co vy na to? Dle mého by se někteří měli naučit přijímat kritiku ( napsat někomu jako odpověď kometář typu:" Hahahaha, vidím, jaký jsi ubožák, protože si myslíš to a to a nemyslíš si to, co já...hahahaha, nulo!" WTF?! To fakt někteří myslí vážně?!

Jak to dělám já? Na některé blogy zkrátka už nechodím. Proč sledovat život někoho, s kým bych se mohla mximálně pozdravit ( to není předsudek!!!!pozor, pozor!!!)

Mějte se fajně!!!!Vrátím se brzy!!!B.

20 komentářů:

  1. Hele, s tou blond, oni ti udělali "vyšisovaný melír"?
    pls, poraď kam nechodit ;-) :-D

    OdpovědětVymazat
  2. vidim, ze "sledujes" nebo jak se tomu vlastne rika, The Filippa, hodne sikovna slecna

    OdpovědětVymazat
  3. Víš co? Máš pravdu, v té kritice jsem s tebou za jedno. Taky bych ráda přestala ty blogy sledovat, ale jednou za čas tam prostě kouknu a zase to ve mně hrkne a rozčílí mne to.

    A vypadáš stále stejně krásně. Udělej si na hlavě cokoliv a pořád budeš modelka :) Užij si Paříž!

    OdpovědětVymazat
  4. .. to mi pripomina, chtela jsem se zeptat, jak muzu zrusit ´byt pravidelnym ctenarem´? bratr me prihlasil na mem vlastnim blogu, nechapu.. ikdyz u nej je vsechno mozny, dekuji!

    OdpovědětVymazat
  5. Zdarte, zdarte!!!! (takhle zdraví pravé dámy!:)

    Durduin, měli zevětlit vlasy. Konečný odstín měl být...no, ta terminologie, zkrátka taková medová blond. Vlasy jsem měla brutálně rezavé. Ne. že by se mi to nelíbílo, ono to vypadá fakt dobře, ale klient měl trochu problém. Já nevím, no, to se může stát každému, ale v takovémto kadeřnictví už by měli být profesionální...(salon Avenue;)

    Anonymní, Ida mě dost baví..:) je to krásná a dost stylová slečna. Navíc to vypadá, že si na nic nehraje!!!

    Ev, Och, díky.:) To mě potěšilo. Ale jak se tak dívám tady na svou fotku, jak myslím, že má brada a brada Hellboye toho mají dost společného..tedy na této fotce..:D

    Tatiano, taky občas na některý blog zajdu, protože mě vyburcuje kámoška, kt. jednu dost známou bloggerku zná (pěkná kráva je to:D- tedy bloggdáma, né má drahán Veronika!!!)a děkuji za přání:)

    Weka, ono by to mělo jít, normálně klikneš na sledovat blog a ukáže se ti, zda chceš "zrušit svůj stávající stav manželský" ;)

    Všem děkuji za komentáře. Mějte se. B

    OdpovědětVymazat
  6. já kritiku snáším špatně a proto jsem si blog zrušila...a když se mi něco na nějakém blogu nelíbí tak to nenapíšu protože kritika stejně doopravdy nikoho nezajímá resp. nechce ji slyšet, tak proč dělat dusno...

    souhlasím s ev , že jsi krásnáááá..

    OdpovědětVymazat
  7. to bvy mě zajímalo, která známá bloggerka je podle tvé kamarádky kráva...

    já z těch tří nejznámějších mám dvě ráda a tu jednu úplně nejznámější nemusím, nelíbí se mi její chování...

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní č.1 (pardon...za to číslo, ale nadá sa svítit), já to chápu. Samozřejmě když nějaký blb napíše: "fůůůůůůůj, hnusná jsi, blééééé..!" , tak to naštve, ale je i "kladná" kritika..:) Jakési ponaučení..:)

    Anonymní č.2 (opět omluva za oslovení), nebudu tady psát její jméno,ale V. se s ní seznámila ješte když slavná "dáma" neměla blog...a zdála se být docela pohodovou holkou, Jenže docela dost "kopírovala" V...:D styl, vše...no, a když se pak jednou holky domluvili, že zajdou v Praze na nákupy a drahá V. si přivedla kámošku, tak "blogdáma" se málem zbláznila žárlivostí, udělala scénu...no a nakonec taky způsobila němalý podraz s V. ex..

    Osobně sice tuto "dámičku" neznám, ale nelíbí se mi její chování právě ke kritice...jediná, kterou pořádně sleduju je Sandra, ale co já vím, jaká je...:)

    Každopádně více uznávány by měly být bloggerky, které si dokáží své hadříky "vypracovat"..Osobně myslím, že každý, kdo má aspoň trochu vkusu a stylu a rodiče v balíku, tak pravděpodobně bude mít luxusnější zboží, než slečna, co se sama snaží...:)No, ale já s tím nic nenadělám...a vlastně je mi to nějak jedno..:D

    Mějte se. B

    OdpovědětVymazat
  9. Jee, takhle ti ty vlasy moc sluší..možná ještě víc než předtím...ale těžké posoudit,ptž jsi pořád krasavice nejkrásnější :)

    a právě jsem se dočetla v komentáři u předešlyho článku, žře studuješ V Olmu na fildě...tyjo konečně nějaká moravanda...jo a já v září nastupuju taky na fildu- žurnalistika/filmové vědy...se třeba někdy střetnem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Terko, tak to gratuluju k přijetí!!! No jasně, že se můžem setkat, já jsem právě díky tomuto našla skvělou kamarádku..:)

    Díky za pochvalu...Ty jsi taky kočka a navíc, jak tak koukám na ty jahodové muffiny, taky šikovná;)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem zvědavá, co v Paříži! O tobě eště uslyšíme!:-)
    Já furt říkám, že kadeřnice jsou blbky. Ale myslela jsem že drahé kadeřnice jsou menší blbky. No...tak asi né!
    Těší mě, že se tady dále řeší kritiky...nebo spíše nekritiky:)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, každý den se musím jít kouknout, jestli jsi tady nepřidala nějaký nový příspěvěk:) Upřímně Ti musím říct, že jsem nádhernější dívku nikdy neviděla, vážně, žádná herečka ani jiná modelka není krásnější, tolik bych si přála vypadat jako ty, ale přeju ti to, píšu ti, jen abys to věděla a zůstala vždycky sama sebou, i když jsi tak přenádherná..Pěkné letní dny ti přeji!

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj!!
    V prvni rade na barva Tva vypada moc pekne a myslim, ze nejde dat Tvou tmavou tak ihned na blond a taktez nevim jak by ses mi libila jako blondynka ;))

    Odpovim k vice clankum do jendoho komentare.

    MILUJU jahody a na slevy v Praze do Zary nechodim, nebot pak nasledujici mesice vsichni chodi oblekani v tom stejnem a to mi neni po chuti :-D

    Blogove vlezdoprdelkovstvi....no muj kamarad psal Sandre na blog, je stylista a nezije tady a celkem dobre se svou praci zivi a myslim, ze mu i velmi dobre jde....kdyz rekl, ze dle nej vypada jako skandinavska turistka jeji priznivkyne se do nej pustily atd. Nazvali jej zavistivou slecnou a rekli mu, proc je anonym :-D Ono ne kazdy ma blog, ze ... :) Ja sama uz nikde radeji svuj nazor nerikam, nebot mi pote lide pisou veci typu co si o sobe myslim a na komentare typu "vsechny kritizujes a vypadas tak a tak" nejsem zvedava. Takze asi tot muj nazor na to :)

    SATC 2 take nemam chut videt, koukala jsem na serial pred rokem a pul dokonce mela blog s pseudonymem hlavni hrdinky, aaaale kdyz si to pustim ted v hlave mi krici WTF pak se divime, ze slecny jsou naivni a takove jake jsou kdyz se jim cpe toto! Nehlede na to, ze nemam rada stylistku Pat Fields jejiz prace chce hlavne sokovat prvoplanove coz me nikterak nebere...

    Se zrcadlovkou mas pravdu, musim se smat tomuto silenstvi, mame doma, ale ze bych ji nekdy tahala do mesta? Ani nahodou, vzdyt to je tezke jak nevim a i kompaktnim fotackem se daji delat fotky pekne kdyz vis jak na nastaveni atd...kamarad fotograf mi dokonce rikal ze nema kolikrat ani cenu fotit na vice nez 5pix nebo 8, ze to pak dela vice skody mnohokrat nez uzitku :)
    Nez zrcadlovku to bych si radeji koupila boticky nejake skvele :-P nechapu, hlavne touhy modnich bloggerek po fotaku!! :-D je to padle na hlavu...nemely by si spise prat designerske boty ci neco jineho? weird weird

    Mej se krasne ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Julie, svatá pravda!!!A díky za príííma večer..:)

    Baru, to jsi mě přímo zaskočila. Jsem moc ráda, že si něco podobného myslíš. Ale abych pravdu řekla, ne každý den je posvícení..:) A osobně si myslím, že každá žena, která se o sebe umí postarat, tak je krásná (a navíc když je chytrá, vtipná, atd...)

    Nadio, děkuji moc za komentář. Máš v něčem pravdu s tou barvou, na druhou stranu bylo očividné, že kadeřníka to moc nebavilo...SATC 2 neřeším, nezajímá mě to...S těma zrcadlovkama - ono je vtipné především to, že dámy, kt. tento fotoaparát "potřebují" si neuvědomují, že na blog se používají obvykle malé fotky:) No co, proti gustu...
    Ale co jsem chtěla napsat: Skvělé, že jsi zpět!!!!:)

    Všem díky:) Mějte se fajn.B

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Barbarellko :-) ano, je to Dalího muezum ve Figueres a pak tak hrad Pubol, kterej nechal postavit pro svou manželku Galu. Byl to prostě Dalíovskej zájezd jak se patří. Taky jsem neodolala hrníčku s knírkem a tužce "rty Maji West" :-)

    A jak bylo v Paříži? Přidej něnjaké fotky ať se můžu pokochat krásnýma vlasama ať už jejich barva jakákoli :D

    OdpovědětVymazat
  17. Rozhodně bych si ráda přečetla Tvůj nachystaný článek, vážně! Tak doufám, že se tu brzy objeví;)

    OdpovědětVymazat
  18. Holky, přidám, přidám...mám teď věcí nad hlavu. Jednou z těch "věcí" je třeba nový mazel - králíček Bohuš:D

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!