úterý 18. května 2010

No FUTURE for me.....


Jsem pravák. Píšu pravou rukou. Kreslím pravou rukou. Při pozdravu používám pravou ruku. Pravou rukou si maluju rty.Pravou rukou cuchám vlasy mému milému....a volím pravici.

Proč to sem píšu? Protože to MUSÍM napsat. Budoucnost je teď v našich rukách! Máme na výběr. A bohužel, mnoho obyvatel naší krásné republiky si vybírá špatně...Můžete namítnout, že máme výběr svobodný. To je pravda, ale ne vždy tomu tak bylo. Přes 40 let museli lidé mlčet a naslouchat lžím jako tupý dobytek. V roce 1989 přišla změna. SVOBODA!!!Svoboda vykoupená mnoha lidskými životy....


A tak se ptám...Jak KU*VA někdo může volit ty komunistické zmrdy (jo...taková silná slova!!!bohužel, ve spojení s krajní levicí považuji tento výraz za velmi, velmi lichotivý)???To si lidi nepamatujete, jak to tady před 20..30...lety vypadalo? Už jste zapomněli, jak jste se báli říct to či ono i svému sousedovi, protože by vás mohl udat? Jak můžete být tak sobečtí a chtít po nás, abychom se za pár let "rochnili" ve stejném hnoji? Se podívejte na Řecko...sociální stát. A to chcete? Abychom my, chudí studenti, a tvrdě pracující lidé, "makali" na lenochy a ochlasty? Chcete, aby podnikatelé, kteří si odedřeli své, platili 50% daň???

Takže, apeluji na vás, čtenáři tohoto blogu. Volte pravici..."červení a oranžoví" jsou si moc blízcí a nikomu ještě štěstí nepřinesli....


Všem se omlouvám za vulgární výrazy, popř. za "přehmaty" v textu.Ale jsem rozrušená. A taky mám trochu strach, že červánky budou až moc rudé....

B.


Na fotografii Dr. Milada Horáková, jedna z nejznámějších obětí téhle stupidní ideologie....R.I.P


24 komentářů:

  1. Tou fotkou jsi mě poměrně hodně vyděsila :-(
    Viděla jsi na streamu video "večerní zprávy z 29.5.2010"?
    Taky volím pravici, osobnost Jiřího Paroubka mě děsí, občas se docela podobá Gottwaldovi...

    S těmi komunisty...v totalitních režimech se nejlépe prosazují lidí s deviacemi, ať by to byla jakákoli totalita, vždycky to bude peklo. Přesto ale dokážu pochopit své důchodce, kteří je pravděpodobně volí. Po válce jim totiž dali šanci na nový život. Chlapeček, který by měl sotva základní školu měl najednou maturitu, byt, skvěle placenou práci...Neber to jako obhajobu režimu, který stál život nejméně 60 milionů lidí. Člověk si pamatuje to dobré. A před tím špatným zavírá oči.
    Mohli bychom čekat až vymřou...jenomže obávám se, že o co ubývá voličů komunistů, přibývá voličů náckům.

    OdpovědětVymazat
  2. jsem ráda za tvé vyjádření!
    já jakožto historik kterej se ve sračkách který komanči udělali hrabe pořád jsem opravdu znechucená jejich stoupánim...jo ještě tak u straších lidí by se to možná dalo pochopit ale jak může mladej člověk volit komunisty? k nepochopení! jenže - on dějepis kde by se člověk měl tyhle věci (třeba kdo je ta Horáková) dozvědět je jenom na základce a pak na gymplu ale na většině středních tak v prváku a na učňácích třeba vůbec...no a na tý základce se jde hezky od pravěku a v devítce se končí tak kolem druhý světový nebo dřív...takže většina mladejch lidí ví kulový - ve škole jim to říct nestačej doma se o tom třeba nebavěj...a pak volej tyhle sráče protože prostě nevědí kdo je Horáková Gottwald nebo Slánský...
    (ehm trochu jsem se rozjela...ale tohle je fakt můj obor a jedním z mých velkých cílů je tohle sakra změnit = zavést výuku Soudobých dějin do základních škol...)

    OdpovědětVymazat
  3. Dámy, děkuji za vaše komentáře, kterých si cením..:) A taky jsem ráda, že chápete. Vím, že český národ (a vlastně snad všichni lidé) má tu vlastnost zapomínat na vše zlé. Ona to není špatná vlastnost, že...Jenže já si myslím, že když je zakázaný nacismus,tak komunismus by měl být taky! a basta!

    Přes to všechno hnusné vám přeji krásný den:)

    OdpovědětVymazat
  4. I já se přidávám k vašim správným názorům. Předevčírem jsem byla absolutně zděšená, když podle jednoho průzkumu by ČSSD spolu s KSČM měly nadpoloviční většinu!!! To prostě nejde!
    A koho se Barbarellko chystáš volit ty?

    OdpovědětVymazat
  5. Zoris, zatím se rozhoduji mezi ODS a TOP 09 - zaujaly mě programy obou těchto stran, především právě TOPu, na druhou stranu bych byla naprosto šťastná, kdyby vyhrála ODS a ne Mistr Vajčoň se svou bandou:D Líbí se mi docela i lídr Nečas, ale na Káju S. nemá..!!!!

    A tu zprávu, že levice by měla nadpoloviční většinu, jsem četla také. A zděšení sdílím s tebou...Snad vyhraje rozum:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty a Homer! vyloučeno :-))) a konopnou mast zkusím(nevíš na kolik vyjde peněz?) :-) A děkuji za pochvalu mého jména (až teď jsem si vzpomněla, že jsem za tak krásný kompliment ještě nepoděkovala:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja jsem z letosnich volem docela vyjukana, predpovedi vypadaji tragicky. Je to pro me o to dulezitejsi, ze brzy koncim skolu a v tom co tady pristi vlada nastoli budu hledat svou prvni normalni praci a zacinat zivot...pokud teda volby nevyhraji oranzovi a nedojde ke statnimu krachu...v tom pripade bych taky mohla zacinat nekde jinde :(

    OdpovědětVymazat
  8. Bella: taky jsem uvažovala, že napíšu podobný článek. Ale říkala jsem si, že to moc nesouvisí s koncepcí mého blogu a nevím, kdo by si ho vůbec přečetl. Za to jsem ráda, že u tebe se objevil. Všichni víme, že jsi holka s vlastním názorem a je dobře, že jsi ho takhle napsala. Já jsem slavnostně roztrhala všechny volební lístky krom ODS a TOP09, ale podvědomně jsem se rozhodla pro TOP09.
    Musím říct, že mně zase udivuje, jak se může povolit kandidatura Dělnické strany. Druhá věc, co mě pobuřuje snad ještě víc než komunisti.

    OdpovědětVymazat
  9. Upřímně, každá strana má své chyby a konkrétně v ČR je podle mého názoru úplně jedno, kdo je u moci, jelikož mimo oči veřejnosti táhnou politici za jeden provaz

    Líbí se mi politika USA, je mnohem více průhledná a když někdo udělá průser, tak už si neškrtne, ne jako u nás, kde si politik ve 30 sedne na křeslo a v 70 z něj odchází, ať udělá během těch let cokoliv

    Jediná rozumná ženská je u nás Bobošíková, má rozhled, je to nezávislá žena, která umí mnohem víc než se brodit v tomhle českém mini rybníčku

    Všichni ostatní politici jsou tady absolutně k smíchu

    Nejsem moc přítelem silných slov na něco, v čem jsem nežila, proto to raději nekomentuju. Komunisté měli dobrý koncept, bohužel se to zvrtlo a dopadlo to tak jak dopadlo.

    OdpovědětVymazat
  10. Nat, komunismus jsem sice nezažila "naživo", ale dobře vidím, co napáchal. Nemůžu vinit pouze odeologii - za všechno můžou lidi a jejich touha po moci.

    Ale nedaleko města, kde bydlím, v Uherském Hradišti, je velká věznice...A taky budova (dnes patřící UMPRUM), kde byli mučeni nevinní lidé. Výpovědi lidí. Spisy o "procesech". Čína. Tibet. Severní Korea....

    Jako důkaz mi to stačí. Komunismus podporovat nebudu, ani kdyby mi za to někdo nabízel milion. Je to hnus a špína!!!


    A nakonec...jsem student, který ještě pracuje. Od státu nemám témeř žádnou podporu. Málem jsem platila daně. Moje matka má malý obchůdek (cca. 3x2m) - drogerii. Když nastoupí na trůn levice, tak bude platit daně jen proto, že je podnikatel. Protože podnikatel=milionář...:DDD Celoročně je v práci, už dlouho nebyla nikde na dovolené, ve zdraví i v nemoci maká a skoro nic z toho nemá. A ten Z*RD Paroubegg by jí i to vzal...:)

    Navíc, nevím, proč bych měla platit na "nefakčenka". Na důchodce, tělesně postižené klidně přispěju. Ale na "klany a rody", které jen vysávají náš stát, stěžují si na rasismus a chlastají, platit sakra nechci...

    OdpovědětVymazat
  11. Lindo, DS taky nechápu. Ultrapravice i levice, dle mého lidé s hodně podivným názorem..:D

    A nám ještě volební lístky nepřišly, Jyrka chce asi sabotovat volby, nebo co..:)

    Všem přeji hezký den..a ať se vám daří:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já se teď nebudu držet politické debaty. Barbarellko, Scarlett je nádherná, líbí se mi asi půl roku(kromě krásné vůně i úžasný flakón), ale bohužel moje úspory nejsou tak velké a proto jsem hned sáhla po tomhle minibalení za hezčí cenu (ale stejně jsou pěkně fikaní 20 ml za čtyři sta a 35 ml za devět set devadesát! :))

    Jinak ti moc držím palce na zítra!!!

    OdpovědětVymazat
  13. I já s tebou souhlasím. Nechápu, co je to za lidi, když volí komunisty/socdemáky. Osobně znám jen jednoho takového člověka (a jinak to je velmi chytrý kluk), tak kde se kruci vzalo tolik voličů levice?!
    Velký problém dnešní doby je, že stále více a více mladých nechodí k volbám. Je potřeba přesvědčit je, aby k volbám šli. Vždyť to jsme právě my, kterých se to nejvíce týká.

    OdpovědětVymazat
  14. Plně s tebou souhlasím, sice jsem komunisty nezažila, ale z vyprávění mých rodičů a prarodičů mi to úplně stačí na to abych je nenáviděla.

    OdpovědětVymazat
  15. Alice, chci reagovat na tvůj komentář, protože s tebou souhlasím!
    Studuji an víceletém gymnáziu, dke by člověk čekal, že se budeme všemu věnovat více dopodrobna - takže i soudobým dějinám. ALE! V kvartě (devítka) jsme skončili druhou světovou a v prváku jsme opět začínali pravěkem. Musím přiznat, že nejsem velký fanda humanitních předmětů a v dějinách se dost často ztrácím. Štve mě ale, že k událostem, tkeér ovlivnili dnešní svět nám nikdo nic neřekne a možná je jen tak rychle sfouknem příští rok měsíc před maturitou.
    Přitom podle mě není důležité, aby každý znal podobně pravěk nebo středověk, ale každý by měl znát dějiny posledních sta let.

    OdpovědětVymazat
  16. a ještě k volbám:) samozřejmě levici nepovažuju za volbu, ovšem ODS mi přijde, že už neví co by, u TOPky je sice pan milej kníže, ale on je jen návnada, na kterou se chytnou mladí lidé a nevidí, že za ním je spousta politiků, kteří se opět snaží dostat ke korytům a kdoví jestli neudělají koalici se socany. Zbývají mi tedy Věci veřejné a Zelení. Ti druzí sice nemají moc šancí, nicméně jsou dle mého názoru jediná nezkorumpovaná strana. Můj lístek možná bude zbytečný, ale aspoň nebudu muset volit menší zlo.;)

    OdpovědětVymazat
  17. Všem přeji hezký den..

    Jsem moc ráda, že přidáváte své názory, opravdu mě těší, že krásné, sličné, mladé ženy řeší i jiné věci, než "jak je strašné, že je něco feeeeejk", "nová kolekce tam a tady"...atd.

    Moc si toho cením. Čím více chytrých lidí s rozumným názorem, tím větší šance, že tato země nepůjde do haj*lu!!!

    A Alice&Chiq - máte pravdu, ovšem v těchto věcech často záleží na učiteli. Já jsem měla skvělého pana profesora, díky němuž mě dějiny bavily (maturovala jsem z nich..) a který nám pověděl vše o této historii našeho státu. A taky jsme probírali toto téma dosti dlouho s úžasnou paní učitelkou V. v literatuře..:)

    OdpovědětVymazat
  18. Chiq: Já jsem podnikavá dívka..:) A Nečas mě baví čím dál tím víc...

    Jináč, kdo je na fejsbůůůku, a je kreativní (počítám, že vy všichni!!!není tomu tak?:), tak doporučuji přidat se do skupiny "Poezie proti Paroubkovi".

    Můžete přidávat pohádky, příběhy, samozřejmě poezii, pranostiky..:)co vás napadne. Takže směle do toho!!!

    OdpovědětVymazat
  19. Barbarello, strašně mě baví, jak seš chytrá. Když chceš volit ODS, tak ti asi opoziční smlouva moc neřiká:)...jo, voni si lidi nepamatujou

    OdpovědětVymazat
  20. Anonyme, nebylo zrovna férové se spojit, ovšem když se kácí les, pak padají třísky - když přijdou komunisti, les uschne a už nikdy nevyroste (to, že komunisti tenkrát "vyhráli" ?no a ?někteří lidi stále věří tomu, že grebeníček byl nevinný....:D)

    Já tady vyjadřuji vlastní názory. Nemám ráda komunismus, nemám ráda Paroubka, protože je veřejným tajemstvím, že on usiluje jen a pouze o koryto(ne o místo u koryta, chce jej celé sám pro sebe!!!)

    Neříkám, že pravicové strany jsou bezchydné, ale jsou mi mnohem sympatičtější než levice. Nelíbí se mi představa přehnaně sociálního státu, nelíbí se mi, že budu muset splácet státní dluh (ČSSD hází tento dluh za vinu ODS, ale pravdou je, že díky přehněne sociálnímu cítění jej v 90. způsobila právě socdem, pak se pravice snažila tento dluh zmenšit a Paroubek teď všem předhazuje kecy o tom, jak pravice zadlužuje stát...!)

    A nakonec...nejlepší by samozřejmě bylo obměnit vládu. Nevolit velké strany, volit nové, malé. Jenže většina důchodců a "sociálních případů" bude volit levici. A mně se nelíbí představa Paroubkova spokojeného výrazu po zveřejnění výsledků voleb.

    PS: Aspoň se příště podepiš(te), oslovovat někoho "anonyme" je poněkud zvláštní. Klidně to může být vymyšlené jméno...Předpokládám, že se považujete za geniálního člověka, a proto "Anonym" je pod vaši úroveň..:)

    Přeji hezký den...a nemyslete si, v životě mladé studentky umění jsou hezčí věci, než politika.

    OdpovědětVymazat
  21. Ako buduci politolog:) stebou musim absolutne suhlasit, spravny nazor! A myslim, ze je skvele ze si sa k tomu vyjadrila na blogu, aj taketo temy treba rozoberat!

    OdpovědětVymazat
  22. Ach, mám ráda tyto diskuze. Myslím, ž budoucnost není v žádné z těchto "úžasných" stran. Zelení- bez komentáře, jsem pro ekologii, ale hold náš pan prezident má asi pravdu. Pochybuju, že tam vůbec někdo té ekologii opravdu rozumí. Myslím, že je jedno, jestli se volí ODS nebo ČSSD. Tohle je jenom nálepka, aby se vědělo, která strana je více doleva nebo doprava. šichni jsou stejní. Chápu, že komunisti jsou hodně lidem trnem v oku. Sama bych je taky nevolila, ale asi je důležité si uvědomit, že tihle komunisté jsou úplně jiní komunisté než ostatní většinou napadne. Navíc většina těch původních je teď pěkně rozlezlá ve všech možných stranách. Ach...a Top09 je podle mě jenom o lídrovi, prostě taková druhá ODS, akorát ještě ne tak zkorumpovaná.
    Souhlasím s ostatními, tohle téma se musí řešit. Doporučuju: www.vymentepolitiky.cz.
    Pěkný den,
    J.

    OdpovědětVymazat
  23. Milá J,

    na vymentepolitiky. cz jsem se dívala a souhlasím (přečtěte si komentáře:)..

    Ale dost lidí bude volit ČSSD. A já nemám ráda Paroubkův samolibý výraz. Takže vyměnit politiky by bylo nejrozumnější, ale myslím, že při letošních volbách se to bohužel nepovede. Časem určitě..


    Každopádně...i když někteří z vás tyto diskuze považují za hloupé a o mně si myslíte, že jsem naivní mladá holčička, která má jen pitomoučké řeči, tak je stokrát lepší něco řešit takto, než nijak! Mnoho mladých lidí na volby se*e - výmluvy typu "nechce se mi", "všichni jsou stejní",atd. jsou ubohé. Stran je tolik, že si každý musí vybrat tu, která mu ideově vyhovuje.

    A můžu se zeptat, koho volíte vy? :) Neberte to jako nějakou "provokaci"..Jen mě zajímá váš vyýběr, pokud to tedy není tajemnství...

    Děkuji za váš názor a přeji hezký den. B

    OdpovědětVymazat
  24. Jsem pravák. Jsem pravicově smýšlející volič. Ale ODS a TOP 09 bych nikdy nevolila. Dlouho jsem věřila ODS. Bohužel, čím víc vím od rodičů a známých, tím víc chci změnu. Je neuvěřitelné, že věci jako "kapříci" volně plavou z úřadu na úřad, z ministerstva k podnikatelským subjektům...Jen tak, jako by nic, den co den. Karel S. je velice silná osobnost, já ho nesmírně obdivuju a vážím si ho. Bohužel, ostatní kandidáti jsou "podvodníci", kteří se přiživí u každé strany...
    Zkus se podívat na http://www.svobodni.cz/. Jsou poměrně "radikálnější", ale jejich (nejenom) lídr je nesmírně inteligentní člověk, byla jsem na jeho přednáškách, kamarád ho zná. To je česká pravicová budoucnost.
    :))

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!