úterý 12. ledna 2010

What a colorful world......






Hezký den přeji...

Jaký byl váš dnešek? vydařil se?Já jsem dnes psala opravný test z hudby - no nevim, nevim. Expert na dějiny hudby ze mě asi nikdy nebude.)

Rozhodla jsem se s vámi podělit o mé kosmetické pomocníky, ovšem nechtěla jsem být jako ostatní ( tím nechci někam snižovat vaši práci, to ne!!!!). Pravda, barevnost je naprosto odlišná, ale uznejte, není to vynikající..?:D Já jsem z toho měla první Vánoce...:)



A co tedy používám? Na pleť kosmetiku La Roche Posay, Lush a Bioderma...Make-up(na koleji mám téměř prázdnou lahvinku,doma plnou.) Avon,podkladovou bázi Stila, líčka Maybelline a Stila, na rty balzám z DM ( vynikající, jahodový, hmmm) a lesko-balzámo-rtěnku YSL...na řasenky jsem nějako zapomněla ,ale věřte, že mé oblíbené jsou z La Roche Posay (som nositělka kontaktných šošoviek), Avonu a Stily...
Na stíny si nějak nepotrpím - používám jen hnědé na zvýraznění obočí a občas si vklepnu trošku něčeho zlatavého do očního koutku ( mám opět Stila)...

Zvláštní je má záliba v kupování lesků na rty - nemám jich nějak moc, ale málo jich taktéž není, ovšem prakticky žádný nepoužívám ( hódně málo...sem tam vklepnu doprostřed rtů..)

A nakonec - na tělo jedině Lipikar od La Roche Posay(ne, opravdu nedělám reklamu této firmě...ale tohle mléko je opravdu vynikající!!!), na nožky občas něco od Garnier..




A jak jste na tom vy? Máte nějaké přípravky, bez kterých se nemůžete obejít? Jaká je vaše starostlivost o pleť? Dbáte o sebe, nebo to nějak neřešíte???:)

Těším se na vaše názory.
Krásný večer. B ( a odličujte se!!!!!:D)

7 komentářů:

  1. Ahoj, pěkný blog, ráda sem chodím:-)Mám dotaz- uvažuju o koupi příprávků od LRP, slyšela jsem na ně už hodně chváli a ty jsi další:-) Tak bych se tě chtěla zeptat ten Effaclar krém je na jakou plet? A používáš od nich i nějaký noční krém? Já bych potřebovala nějaký krém na smíšenou spíš mastnější pleť, ale noční jsem žádný nenašla. Díky za odpověď....a tu biodermu odlič. vodu mam taky, je opravdu vynikající...jinak ty studuješ v Olomouci? kousek odtud bydlím:-)
    Příjemný zbytek večera
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuji za pochvalu, moc mě to potěšilo:)La Roche Posay je výborná kosmetika, Effaclar je určen na mladou plěť - takže problematická ( pochybuju, že by na opravdu problematické pleti dělal nějaké zázraky), ale pokud máš pleť jak ty říkáš smíšenou, tak by měl být přímo ideální pro tebe - je příjemný, nevysušuje ( jak to spousta krémů tohoto typu dělá), hezky voní a cena není zas tak vysoká:)...jinak já ho používám i jako noční krém.

    OdpovědětVymazat
  3. ja sa o plet staram,a to dost dokladne.Kedze ju nemam uplne bezproblemovu chodim pravidelne ku kozmeticke a pravidelne si davam korektor.Aj sa malujem,ale nie tak velmi..len tak decentne:)
    a jasne..ja sa odlicim v kuse!aj ked pridem rano cela znicena,proste odlicit sa musim!

    tvoje fotky sa mi pacia,naozaj su take ine:)
    hlavne zavidim vonavku YSL:)

    OdpovědětVymazat
  4. la roche posay je super :-) pouziva maminka, ja pouzivam garnier a ryor, vyhovuji mi ty ovocne vytazky :-))) tanec v temnotach je prekrasny film !! videla jsem jej minuly rok, bjork miluji, mohu ji poslouchat stale dokola.

    mam v playlistu mnoho mnoho MNOHO alb ruznych interpretu, ale dokola posloucham pouze Andreu Bocelliho, Bjork, Blondie, Coldplay a soundtrack z 2046 :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Já se o pleť starám poměrně hodně, říkám si, že se mi to za 30 let vrátí:-) Používám už docela dlouho řadu Garnier Pure a ta mi fakt sedí, kupuju si krém Clinique, sice stojí 600, ale je to jediný krém, který mi zmatní pleť a nevysušuje jí. Tohle jsou takové stálice, bez kterých neobejdu, ten zbytek dost střídám

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetiku La Roche mám moc ráda - již několik let si kupuju rozprašovač na obličej, je moc příjemný ... :)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!