pondělí 25. ledna 2010

Skůůůůůůůůl...!


Ahoj, omlouvám se, že jsem byla mimo - škola je dosti vyčerpávající. Představa, že mě čeká asi ještě milion zkoušek, je velmi optimistická:D

Jakpak se máte? Užíváte si mrazivého počasí, nebo vám už ta stupidní zima leze na nervy?

Já jsem zpočátku přímo pěla chválu na krásnou, úžasnou, bílou zimu, ale když jsem včera zjistila, že na teploměru je -17 stupňů, změnila jsem názor. Podíváte se z okna a Venku je jaro, vylezete ven a venku je zimaaaa!!!! No snažím se si zimu užívat. Tak např. včera jsme byli s Ondrou na běžkách. Okolí našeho rodného hnízda je v zimě nádherné - hrad, zámek, kaple, lesy, pole...A já, i přesto že jsem poměrně velký sportovní antitalent, mám ráda takové ty klasické zimní sporty ( běžky, lyže, bruslení,...). Takže jsme se vydali na "tůru" - sice jsme byli za 2 hodinky doma, ale byla to brutální makačka. První půlhodinka byla zaplněna lamentacemi, výkřiky a hrubými výrazy, které pocházely převážně z mých úst (proč to nepřiznat?:D)Abych to vysvětlila, museli jsme na běžkách vyjít docela velký kopec a zkrátka to nešlo - pořád to podkluzovalo, hůlky nešly zabodávat a byla to děsná dřina. Ovšem zbylá hodinka a půl byla krásná - nádherný výhled, pohodová jízda...Ondra dokonce vyfotil několik snímků, které ale nejsou publikovatelné - na všech se totiž největší sportovec světa (=já) válí ve sněhu..:D Jak říkám, Bára sportuje = záruka kvalitního pobavení.

Ale abych nemluvila jen o zimě ( což je teď ve všech médiích nejčastější téma. Mimochodem, nedávno mě docela pobavil článek v MF s titulkem:"Tolik sněhu. Je to vůbec normální?" - ano, je, na Moravě napadne třeba i metr, ale když to není v "srdci Evropy", tak se nic neděje..:D)
Došel mi balíček z Lush - jsem velmi potěšena, opět vynikající Herbalism a další blbiny, jako osvěžující voda na pleť atd. Ano, mám Lush ráda a basta!!!


Taky jsem si všimla, že teď mnoho bloggerů řeší případ "Bloggerky a Elle" - holky, přeju vám to, ale ... je pár lidí, které bych přihodila.)


No nic, valím se učit na dějiny hudby...Něco sem hodím zase až o víkendu, ve čtvrtek jdem na Floor for Fór, což je taková fantastická akce organizovaná studenty, která se bude "odehrávat" tento čtvrtek na Míru..kdyby měl někdo zájem:D


Mějte se krásně a nesmutněte z přemrzlého počasí, myslete na jaro, které brzo přijde;)


Vaše optimistická B.

5 komentářů:

  1. no ja mam zimu celkom rada,ale len na horach ked sa idem lyzovat:)
    teraz,ked vyjdem z domu a teplomer ma cisla pod nulou tak mi aj usmev zamrzne!!a ako mam vyzerat k svetu ked mam na sebe najmenej 4svetre,hrube sportove cizmy a k tomu hrubu sportovu bundu??!!!to sa fakt nedaaa...

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju ty tvoje vrchní fotky vždycky! Jsi hrozně hezká a ty hlášky k tomu :)

    Zima uz mi taky docela vadí, ale pravda pravda... začínám se těšit na jaro. Ted už vylezu z baráku jen dvakrát nedobrovolne na zkoušky (doufám te, že jen dvakrát) a pak už budu vylejzat jen dobrovolně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na jaro už moc těším! Už aby bylo tady! :-) Tahle zima mi už leze krkem, nebaví mě. Zimu mám ráda na horách a ne v centru, kde to pak vypadá šíleně a je to dost otravné. Neustále mi mrzne nos! :-D Obdivuji tě, že jsi se včera vydala za sportem, to málokdo. Já na běžkách neumím, ale v březnu jedeme se školou na lyžák, tak to bude zajímavé .. :-D

    P.S. Ta hlavní fotka je krásná! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já si zimu ještě stále užívám :) pobavila si mě příběhem o běžkování..musim taky vyrazit!
    a ta fotka je úžasná! škoda e ty kytičky jsou na čepici jenom domalované jinak by to byla ta nejhezčí čapka na planetě! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásná fotka! Jsi opravdu moc krásná!
    Já už chci taky jaro, kupuji si každý týden do vázy 20 tulipánů, aby mi to už jaro alespoň trochu připomnělo :-)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!