sobota 2. ledna 2010

Nestíhám..nestačím....





Ahoj, jak jste oslavili Silvestra??? Zřídili jste se, nebo jste si užívali klidné a pohodové osvaly příchodu Nového roku???:) Já jsem strávila Silvestra společně s Ondrou a nejlepšími přáteli v Brně ( díky Ti, F., za pobyt na Tvém famózním privátě, bylo to skvělé). A přiznávám, byla jsem značně udivena, že mě nepotkala žádná ranní nevolnost ani "opička"...Abych to objasnila, nejsme žádná banda opilců, jen nás trochu zmohla hra Člověče, nezlob se, která byla samozřejmě speciálně upravena - panák vodky za 6-ku a vychození - ale kdybyste viděli, jak dynamická hra to byla!!! Jaký měla spád!!!:)Poté se milý "majitel bytu" F. rozhodl, že budou hrát hokej(jojo, bývalí hokejisti a jejich roztomilá, něžná agresivita:D) s berlemi jistého mladého muže J.....Konec si zřejmě domyslíte ( rozbité dveře - ale stálo to za to!!!!). Před půlnocí jsme vyrazili do centra, kde bylo neuvěřitelně moc lidí, hluku, ran a mlhy ( matka s kočárkem uprostřed dělobuchů, chápete to?!)...a ve 2 jsme byli dom jak na koni. Noc sice nebyla díky jistým můžům nejklidnější (" Ondro, míra, chápeš...a fakt nemyslím jméno.."), ale i přesto to byla parádní oslava.....a teď mě čeká 9 zkoušek.:DDD

Přidávám pár fotek mých vánočních dárků. Kalhoty a bunda na lyže, trička, taška s Lilly, Miss Dior Chérie od Ondry....a samozřejmě další drobnosti. A abych nezapomněla, úchvatná, obrovská kniha o Botticellim a velký klendář Gustava Klimta..


Brzy dodám PF na rok 2010, které bude vznikat zítra ( máme trochu problém vše stíhat, naše poznávácí znamení)...takže vám popřeji až společně s PF.



Zatím se mějte krásně. B

2 komentáře:

  1. :) tričko "ROCK" mám taky! a na té první fotce ... ta slečna na té tašce mi trochu připomína Lily Cole

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee Miss Dior Chérié ! Myslim, ze se k Tobe ta vune hodi je takova...krasne pro princeznu :-)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!