sobota 9. ledna 2010

Let´s go to the mall everybody..!!!!!







...aneb velmi vtipná píseň ze seriálu How I met Your Mother...(Doporučuji vyhledat na youtube, Robin Sparkles je dost dobrá..:DDD)

Dnes, když bylo tak krásně bílo, jsme navštívili Prahu. Ano, mohli jsme dnešní den strávit učením na pondělí, nebo jsme mohli jít na běžky, nebo jsme mohli lyžovat, ale my jsme řekli ne. Tedy respektive, já jsem to řekla a Ondra je milý, úžasný a skvělý a umí výborně radit. Svůj záměr, proč do Prahy jedu, jsem vám prozradila a jsem ráda, že jsem uspěla. I přesto, že šaty vypadají trochu jinak, než jsem si malovala ve svých představách, tak jsem spokojená, velmi spokojená. Nakonec jsem si vybrala LBD v Zaře (poor little Andy...rozhodování mi trvá "trochu" dlouho), kde jsem vzala ještě obyčejné černé tílko s nabíranými rukávy - to z toho důvodu, že v H&M jsem "ukořistila" černou sukýnku se zlatýma knoflíčkama..juch! Taky mě zaujaly poloprůsvitné černé šaty ( ehm.....co to je, toto???nějaké černé období..?!)a triko s KISS ( jó, kissáci.. nějaká moje úchylka asi). Na Palladiu jsem v HM "čapla" dvoje puntíkaté silonky ( dámy, pokud měříte kolem 170, berte větší velikost, S jsou krátké až hanba). A jak mnoho z vás ví, hned naproti HM je Lush, takže i tam jsem se zastavila a pokoupila, i když ne ve velkém. Taky jsem se byla podívat v Mangu, kde mě okouzlily jedny fantastické černé šatky, ovšem pak jsem objevila odpáraný lem u límce má láska byla tatam! Ale něco se tam přece jen našlo - botky, ale jaké botky!!!Béžovo-hnědé, vysoké, na šněrování, se slevou 50%...!No a ještě pár maličkostí v M&S pro maminku do bytu a takové ty "blbůstky"...

Sečteno a podtrženo - na dlouhou dobu si teď dávám s nakupováním "voraz"!!!!Protože když čtu ten výčet, tak ze sebe mám neblahý pocit...Ale na ples se těším:)


Mějte se krásně a užívejte, dokud je venku tak krásná zima!!!
Polozmrzlá B.



(Na fotografiích si povšimněte překrásného pozadí v podobě flašek od Heinekenů..:D Nejsme alkoholici, jsme vysokoškoláci...;)

10 komentářů:

  1. jeee sukne je moc hezka !! :)) botky se snerovanim budou sluset vysokym slecnam, tem malym zkracuji nozky :-) puntikate puncosky jsou droga sezony :P <3 !

    Jinak dekuji za komentar, no vis nejsem ze sveho zenskeho vzereni nekdy nadsena, vzdy jsem chtela vypadat jemne, vysoce a stihle...ale kazdy jsme nejaky :-)
    Ty vypadas jako princezna ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou pohodlné tyhle boty? Koukám po nich už půl roku ale bojím se, jestli ta jehlička není nepohodlná při chůzi.

    OdpovědětVymazat
  3. To Nadia: Ale podívej, ty máš takouvou tu klasickou krásu, jako herečky na počátku 20. let, takouvou oduševnělou, nevšední...víš. A jak říkáš, každý jsme jiný. Víš jaké mám třeba já problémy, když chci být vážná, nebo něco vážného říct? Bude mi 20, ale všichni mě berou jako malé děcko a podotýkám, že se tak nechovám ani nevyjadřuji...:( Ale jak jsi řekla, každý jsme jiný a každý jsme něčím krásný:)

    To Durduin: Jsou úžasné, taky mě ten podpatek trochu děsil, ale nemusíš se bát - opravdu jsou pohodlné, krásné...já jsem jen měla problém, jestli vzít tady tyto, nebo černé, protože oboje byly skvělé. Ty bys chtěla jaké???Černé nebo béžové?:)

    OdpovědětVymazat
  4. obdivujem tie cierne saty a kratasy cierne..naozaj to by som brala aj ja

    OdpovědětVymazat
  5. Ta sukně s knoflíky se líbí i mě! ale co víc, tak ty boty!!! Mango říkáš, jooo? :DD

    OdpovědětVymazat
  6. jojoooo....já jsem je měla v merku už asi tak...no dlouho, pak jsem se dívala na netu, jenže tam byly jen v malých či velkých velikostech. A dorazím do Prahy a tam - ony!!!Čekají na mě, dokonce i v černém provedení, velikost 39,cena 799,-!!!Takže už zbývalo jen asi 25 minut na to,abych si rozmyslela barvu...A kdybych věděla, že mě maminka neseřve, tak beru i ty černé ( jenže stále mám k mé milované matce respekt, takže..:D)

    OdpovědětVymazat
  7. ta sunkě je výborá a to tričko taky! a to kiss triko taky dobrý - vtipně ujetý :)
    a let´s go to the mall je výborná pásnička :D

    OdpovědětVymazat
  8. krasne boticky, puntikate puncochy jsou nej..mam je taky:)

    OdpovědětVymazat
  9. skvely nakup :)
    tie topanky su jednoducho uzasne ..a vlastne všetko co si ulovila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Woooow to triko musim někde sehnat :D kiss!!

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!