pátek 8. ledna 2010

Let it snow, let it snow....


Přeji všem krásný den...

Co říkáte na sněhovou kalamitu? Já jsem naprosto nadšená, mám ráda takovou tu pravou zimu - mráz, sníh, "zubaté" slunko...Sice to má i mnoho nevýhod, např. v Olomouci jaksi přestaly jezdit tramvaje, ale to přejde. Doufám...Zítra se chystáme s Ondrou do Prahy, musím si totiž pořídit nějaké šaty na ples (slovem ples chápejte "ples" mého bývalého gymplu - spíš večírek). Nechci nic extra zdobného, konkrétně by se mi líbily černé minišaty, nejlépe ze sametu s 3/4 rukávem. Zkrátka takové, jaké jsem si před Vánocema zkoušela v H&M, jenže, však to znáte, každé ženě občas tak trochu...hrabe...a já jsem si říkala: "Hm, a nejsem v tom tlustá? Nevypadám blbě..?" A (zřejmě)jsem neslyšela Ondru, který říkal opak...Takže nyní mi nezbývá než jen doufat, že tam budou, nebo že objevím podobné. Ráda bych se taky podívala někde na nějakou hezkou filmovou zrcadlovku...a nebo, a to by bylo ještě lepší, bych si ráda pořídila foťák Diana - kvalita se nedá se zrcadlem srovnávat, ale ty fotky mají úžasnou patinu...

No nic, jdu se učit, pokračovat ve sledování nemých filmů...a tak...:)

Mějte se. B





BTW, říkáte tramvaj nebo šalina.?:D

8 komentářů:

  1. :DD haháá - teď koukám, já dnes také zveřejnila "let it snow" článek !!! :D ... a su z Brna, tak říkám šalina neasi! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. hehe..já jsem si toho pak všimla...:D..ale nic, nekopíruju..prostě jsem si jen zpívala: " Let it snooow, let it snow, let it snooo-oow!!"..:DDD..u nás na vesnici nic takového nejezdí, ale v Holomóci se říká tramvaj ( takový můj malý, nedůležitý výzkum)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, tady v Brně taky doprava tak nějak zkolabovala, takže jsem v průběhu dne musela vyměnit boty, protože jsem je měla úplně mokrý. A jinak k vaši debatě ohledně tramvaje - v Brně sice studuju, ale bydlím kousek od Karlových Varů, takže se slovu "šalina" vyhýbám jak čert kříži:-)

    OdpovědětVymazat
  4. aaa miluju tyhle Tve rozverne fotky!! :)))

    OdpovědětVymazat
  5. ta okreskená fotka je výborný! tvůj snový kabátek je stejný jako můj snový kabátek až ho seeneš dej vědět!
    a hlavně! konečně taky nědko kdo má rád zimu a neprolíkná sníh!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, ten obrázek je úžasný! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ta fotka je užasná!
    také bycg chtěla dianu,ale ted jsme si koupila lomo fish eye,takže Diana musí počkat:)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!