sobota 16. ledna 2010

B.U.S.Y!


Šest zkoušek....příští týden!!!!


Promiňte...přeji vám hezký večer:D...ty zkoušky byly jen vysvětlením mé neschopnosti přidávat nové články. Tak tedy, nebudu tak moc přidávat, protože se budu učit ( doufám v to, má vůle je ale v otázkách učení velmi slabá:D)...

A teď dobré zprávy: Příští týden by mi měl dorazit balíček z Lush, těším se jak malý Jarda. Herbalism je opravdu vynikající, takže uvidíme, zda mě ostatní výrobky taktéž mile překvapí. Další dobrou zprávou je, že botky z Manga ( ty výýýýýýsoké) jsou nejen krásné, ale i pohodlné!!!Včera jsem je šla vyvenčit na ples - 5 hodin stání, tančení, skákání, křepčení - žádné puchýře, bolení a odřeniny!!!Vynikající výsledek!!!:)


Nu, mějte se hezky, vše dobře zvládejte a ...smějte se na svět:)


>Barbarella na hrad!!!!:D Ne...jen v areálu hradu..:(<

9 komentářů:

  1. tak drzim palce!!!

    super,ze su tie boty take flexibilno-pohodlne.ja som tiez dneska(vcera?) plesala v mojich mega opatkoch a nohy ma ,prekvapivo,az tak neboleli

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Jsi hrozně krásná a podle všech článků, které jsem už přečetla i zajímavá a chytrá slečna.
    Taky mám hrozně ráda Lush, hlavně jeden jejich šampon Cynthia Sylvia stout myslim, prostě je takovej růžovej a dělá velikánskou krásnou pěnu.
    A ty jakoby "komiksový" fotky jsou úžasný.
    Určitě tě budu sledovat dál. Hodně štěstí ve škole:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce. Kabelka na obrázku je úžasná! =)

    OdpovědětVymazat
  4. to ano:D nechápu jak nás všechny může zahrnout do té své prapodivné definice.
    sama osobně si myslím, že náš okruh lidí s blogem o módě, stylu, o sobě(víš co mám namysli..:D) rozhodně nepatří mezi ty, co mají nosík nahóru:D

    OdpovědětVymazat
  5. a k tvému druhému komentáři.
    máš pravdu, celkem koukám, jak na sebe některé slečny kašlou. brrr.
    jasně, chápu že některé na to nejsou ale..
    mám kamarádku(respektive s Die patří mezi mé nejlepší) které je móda uplně ukradená, nosí volné kalhoty, skate boty, mikinu, vlasy smotané v čepici.. kolikrát jsme jí s Die říkaly, že by se o sebe mohla víc starat, ale ona na tohle prostě není. chápu to a stejně jí mám nejvíc ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Ach tie skolske casy! Ale kludne by som si to zopakovala..na chvilku:)) pekny blog!

    xxx
    www.barboradudinska.blogspot.com
    "fashionably tasteful.have a bite"

    OdpovědětVymazat
  7. hodně štěstí, taky se teď musím hodně učit :( ty boty jsou úžasný...

    OdpovědětVymazat
  8. Dekuju za moc mily komentar :) Dneska uz nad tim mavam rukou, ale prvni den, dva, kdyz mi terun psala jestli jdu taky me to mrzelo:) Ale tak doufam, ze to neni nase posledni prilezitost :) Jinak jsem rada, ze se ti outfit libil. nazim se ted o nejake blogove zlepsovaky, tak doufam, ze to k necemu bude :) Jo a ty mango boty (jsou to doufam ty hnede, co jsi nam pred tim ukazovala jsou uzasne, takze je super, ze i pohodlne. Mi se moc libily vsechny tovje ulovky, btw :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jinak chtela jsem se zeptat na tu Lush kosmetiku. Mame myslim prodejnu tady v Edinu, ale nikdy jsem od nich nic nemela, tak jestli je nejaky vyrobek, co bys mi mohla doporucit, dej pls vedet. Rada bych zkusila neco noveho :)

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!