pondělí 8. listopadu 2010

Zlotřilost


Představuji vám nejvíc nejůžasnější nejkůlnější pár na světě - a totiž nás!!!:D


Ne, vážně, tuhle fotku jsem našla v PC, je z léta a dokonale vystihuje mě a Ondatru jako pár - jsme prostě hůůůstě drsní. Každopádně, takovýto výraz mám momentálně docela často - "Cože, už jen MĚSÍC do testů?" " Cože, venku jako PRŠÍ?!" " Jakože proč ne-e?!" a nebo "Fakt? Vždyť říkál, že test nedá. To je lama."....atd. K tomu přidejte intonaci přiblblé blondýny a...slyšíte mě?:)


Každopádně, určitě jste si všimli, že přidávám uplně MOC článků, žejo...No když můžu, tak vám to sem servíruju. Zítra se chystám do Prahy a nechce se mi tak šíleně moc. Navíc, pokud uspěju, tak budu obarvena na tmavěčerveno. Jo. Tak si říkám, že možná ani vyhrát nechci...:D Bude to hold divoké - tento víkend pravé moravské hody alias legitimní ožíračka (True story!). Nemůžu se dočkat. Bude se pít kvalitní víno od pána velkopána milospána vinaře (které je nejen chutné, ale litr kvality za 60, héééč), budeme s Růnkou pozorovat srnečky za naším domem, budem jíst kačenu se zelím a šesti...a bude to prostě fajn. Mám ráda moravské zvyky. Jsou hodně o jídle, a to se mi líbí. Osobně bych ještě zavedla "Svátek svíčkové" a "Dny šišek s makem"... V budoucnu, jakožto prezidentka celého světa, s tím budu muset něco udělat...


Jaké vy rádi jídlo a pitivo? Nebo třeba tohle...Kdo z vás rád cigára? A přiznejte se mi, já vás soudit nebudu (protože ... no, chápete, taky občas..tentononc). Mimochodem, zaregistrovali jste, že velké množství blogerek odsuzuje alkohol a cigarety? Je hezké, že žijí zdravě, respekt jim (ony to doháněji tím sladkým jakokafedivotvorem ze Starsuck)....Ovšem, kdo si občas nedá sklenku vína? ta jedna je přeci ku zdraví...:) 


Hezký večer, dámy a pánové. B



Na závěr - již jste si asi všimli, že nemám potřebu ze sebe dělat nějakého pseudointelektuála a snoba. Já totiž taková nejsem. Jsem možná uplně hloupá, obyčejná holka. Směju se, bavím se ... protože mě baví život. Tak! Snad občas vrtám do vosího hnízda, ale aspoň nemám na obličeji nabubřelou masku:)


41 komentářů:

  1. Máš moje sympatie. A víno má taky moje sympatie...a nejedna sklenka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, Blanche...Ty máš také mé sympatie. A také je mi silně sympatický tvůj myší kožíšek, květovaná sukně z Promodu a záliba v botech a lacích...:D

    OdpovědětVymazat
  3. Více než sklenka, více než občas :D ale když to chutná, tak je to přece svým způsobem zdravé :P :D
    Jo a co ty černé šaty? Už je někdo vyfoukl? já bych o ně stejnak měla pořád zájem... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a s Ondrou jste užasní, "páreček jak z filmečku" :D

    OdpovědětVymazat
  5. nojo, víno, červené, růžové, přesně v tomhle pořadíí..:D škoda, že je teprv osm ráno a že jsem v práci, jinak bych si hned dala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi hlavně hrozně krásná!!!
    Víno já můžu, hlavně bílé, občas růžové a když není ani jedno, tak nepohrdnu ani červeným :-D A sekt a šampaňské taky vlastně :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ráda piju Svijany (pivo), na víno si potrpím jen na velmi kvalitní a trochu sladší. Mnohem raději ale jím, a tak se těším na Svatomartinské hody :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná, chytrá, vtipná... :-). No fakt! Dan.

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím, jste úžasní, ale znám ještě jeden takový páreček :P
    Jinak víno mám také tuze ráda, ale poslední dobou mi mnohem více chutná lambrusco :)
    A přiznávám se, že kouřím a už docela dlouho. Ale nemyslím si, že kdybych se toho chtěla zbavit, tak s tím bude nějaký veliký problém;) Ale asi ani nechci, v určitých špatných chvílích mi to pomáhá..

    OdpovědětVymazat
  10. vždycky mě dostanou komentáře typu: "Dokonalé..až na tu cigaretu atd..."
    Tož já si taky občas dám jednu, dvě (Tři?)...za večer. A víno taky, nebo i pivo, vlastně cokoliv teče (su z Moravy, ne? :D)
    A jsem ráda, že nenosíš nabubřelou bloggerskou masku:).

    Btw, sice ten job přeju, ale moc si tě v tmavěčervené nedovedu představit. Blond ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Fotka je absolutně crazy.. :D A ty jsi moc nádherná a Ondra je taky fešák, sluší vám to spolu moc.

    Cigarety nesnáším /otec je silný kuřák a jeho auto "voní" na kilometry daleko..ble/ ale sklenkou vína nepohrdnu. Když je příležitost, nebo citové rozpoložení. :D :D
    A morava je božská - taky vím, kde bydlet.. :D

    PS. miluju tvůj ANTIsnobismus!

    "B"

    OdpovědětVymazat
  12. Cigárko dobrý, na koncertě, v hospodě, tam prostě chutná, ale že bych potřebovala hodiny a hodiny vystávat za školou, to zas ne.

    No a vzhledem k tomu, že moje posední partyvzpomínka spojená s vínem byl čtyřikrát poblitej mobil + auto Vaška (pardon, že jsem vás všechny znechutila, ale je to prostě pravda), tak si nějak uvědomuju, že si vlastně ani nepamatuju, jestli jsem někdy od té doby víno měla.
    Ale Moravák pokrevně jsem, z máminý i tátový strany, ale kachnu nejim, já radši špenát :D

    A to o těch bloggerkách! Ježiš, já tě miluju! Ty to umíš vždycky tak krásně říct :D

    OdpovědětVymazat
  13. A já tě takovou mám ráda, tohle se aspoň dobře čte :)

    A nekouřím. Jakože fakt ne :D protože prostě ne. I když když jednou začnu, nebude mi mít kdo co za zlé, protože v Ostravě dostanu rakovinu plic, tak jako tak :D

    A pití. Nebudu si hrát, že nepiju. (Sice teď fakt nepiju), ale to neznamená, že jsem nikdy nebyla opilá tak, že jsem poblila sama sebe :D (na to obzvlášť ráda vzpomínám).

    Jinak pivo jo .. Plzeň, Heineken ... Víno, je mi fuk. Mám ráda řeckou retsinu, ale krom krabicáku vypiju téměř vše :D

    OdpovědětVymazat
  14. chci tě za prezidentku! budu ti říkat paní prezidentová, ondra bude první muž a růnka velvyslankyně pro dobré jídlo...a já jakožto příbuzná budu vrchní ochutnávač. takže mi sem nasol prvotřídní svíčkovou :)

    OdpovědětVymazat
  15. kourim a piju. a?
    chtela bych te videt v tech vlasech! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Runka Runka rýmuje se s berunka! :)

    OdpovědětVymazat
  17. píses ze se chystas do Prahy a pokud uspejes tak budes obarvena na cerveno.Znamena to ze se chystas na nejakou soutez nebo tak neco? nebo jedes fotit nejake fotky?ps desne vam to slusí ste rozkosní:)Julie

    OdpovědětVymazat
  18. Teda, přátelé...já přijedu z Prahy a nestačím se divit:)
    Samozřejmě, jsem pozitivně udivena ("Ty jo...!!!!Ondroooo!!!" a následně čtu Ondatře vaše komentáře..:D trapka)

    Zoris: Ahój. Sklenka, dvě..co na tom záleží? :) Hlavně že je dobrá nálada(ale nesmí se to přahánět, přehnaně společensky unavení jedinci jsou fuj). Šaty pořád mám, chceš?:D A hele, příští pindělí, tj 15.(?) jedu do Phy...hm? Btw, jsme páreček ťuti muti..:D

    Katie: Neboj...teď už si dát můžeš, ne? Tak si dej, červené je zdravé - to nekecám, to mi říkal pan doktor, když jsem chtěla darovat krev - ale nemohla. Připadala jsem si tak méněcenná..:D

    Simone: Díky:) Ty jsi taková...aristokratická. Ten typ jako třeba Ev..nebo Nadia. Ne vzhledově, ale. No, rozumíme si..:D Tvůj komentář mě pobavil, v dobrém, samozřejmě..:)Moc se mi líbil, tak.

    Ef: My máme právě že taky Svatomartinské. Je to vopruz, protože je každoročně dost odporné počasí - chudáci krojovaní ( a to jsem letos chtěla jít taky..cha). Svijany mám taky ráda!!! A pak dokážu vypít i Mastera, Plzeň - čepovanou, Heineken a tak..:D A víno raději suché, trpké,..

    Dane: Děkuji moc za kompliment:) Ovšem musím říci, že po "kvalitních" parties bývám "zmačkaná", nerudná a natvrdlá..:DD ve vší počestnosti.

    Co, Dur...ty ráda tvrdý? :D To jsou mi dvojsmysly...

    W Madame: Díky. Měli byste nás vidět, když se hašteříme..:D Růnka ví. Jinak já třeba nejsem nějak moc aktivní kuřák, ale občas mě to chytne...a půl krabičky za večer je v čudu. Ovšem takovéto zhýralost se dějí jen jednou do měsíce...

    terko: kurňa, šak tak to má byt! do jednej nohy, do druhéj, ať sa daří..:) A díky moc za pochvaly, ale stejěn to vidím tak, že si hodím mašli..:D ne, hnědou, "coz áj fíl beter in braun ka-l"

    "B": Tak to chápu, taky by mi to asi vadilo. Já fakt nekouřím často, ale nikdy bych tím neotravovala někoho jiného (nesmím zasahovat do soukromí jiného..:D je to protizákonní)--Jinak pochavlu vyřídím i mému "kňourovi". A díky moc:) Budu se snažit i nadále psát bez snobismů.

    Miši: No přesně tak!!! Každopádně já jsem minulé hody dobré víno pila. Taky dobré pivo. Dobrou slivovici. A pak jsem něco ještě požila....no, nebudu to protahovat - poprvé v životě jsem se opila jako prase a další týden chodila s odřenou půlkou (pravou) obličeje..:D Vypadala jsem bídně. A mám i fakt vtipnou fotku..

    Lindo: Ty jsi dobrá!!!:D Díky tobě (a miši) vám tady přiznávám své megaopití a jsem ráda, že nejsem jediná, kdo ...ehm...trochu to nevychytal..:D Ale hele, nejsem samy!!!:) A na raka nezemřes, protože na toho krásné mladé nadané dívky neumírají!!!!!! (nechte mě žít v iluzi, prosím)

    Beo: Deal! Naprostý souhlas, beru..a chci závest ještě svátek spojený s hrachovou kaší s klobásou a mařaťákem a taky, na popud Miši, den špenátu. Název vymyslíme později..:D

    ...a Růnka má vždy pravdu!! A zítra vaří Růnka!! A bude čočková, mňam!

    Šárko: víš jak, někde si hrají na klub zdravých a nevinných:) My, zhýralci, musíme žít naše dekadentní životy ( a je to fajn). V těch vlasech se chci také vidět, když jsem viděla, kolik peněz bych si vidělala..:D Bohužel, nebo možná bohudík, pochybuju, že se v nich uvidím. Nevadí, zítra je taky den:)

    Beátko, co s berunka, ale s Barunka!!!!



    Všem moc díky za komentáře, potěšili jste mě, šíleně moc... a nadále se budu snažit "těšit" já vás!

    Krásný den ( a večer..a noc...) B.

    OdpovědětVymazat
  19. Julie, jela jsem na casting..normálka. Na šampon. S mojí vlasovou "kapacitou" neuspěju, ale nevadí..:D A díky moc, to mě těší, velmi;)

    OdpovědětVymazat
  20. Cigára já nerada, ale šampus i víno moooc ráda :) a jsem dost skromná, protože si dám dvě skleničky bílého a můžu se jít houpat :). Zkrátka víno dělá divy, ale baví mě.

    A pár jste excelentní a ty jsi nejen chytrá, ale i krásná. Jak vražedná kombinace. Máš v rukou zbraň děvče :)

    OdpovědětVymazat
  21. šmankote, ty seš ale nádherná!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  22. krásně si to napsala :) taky tohle - pijem tak leda kafe a tfuj tfuj cigára moc nemusim :) no ovšem já jsem zrovna třeba abstinent (zdravotní důvody - a né nejsem těhotná!) ale což umim si užívat i jinak :D (doufám že si rozumíme :) ) a kouřim no přiznávám se...Startky :)
    a na fotce jsi dokonalá! ty oči! a tvůj muž taky supr :)

    OdpovědětVymazat
  23. vypadáte jako nějaký slavný pár z titulky časopisu.. :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ejvi: Jsem odstřelovač a vlastním mnoho jiných zbraní...:D No, víno je dobrá věc. A moc díky za pochvalu:) Potěšilo mě to..

    Cookie: Och, děkuji!!! Ale není zase tak žhavé..:D

    Alice: Jistě, jistě!! Vůbec nejsi těhotná...:D Ne, samozřejmě. Já chápu, že někdo třeba nemá i alkohol rád a respektuji to;)

    Teres: Jak řekl můj muž: "Masový vrah a jeho komplic":D



    Všem děkuji, děkuji, děkuji!!!

    A pozor, mám pro vás takové...řejněme..překvapení!!!:)
    Těšte se. B.

    OdpovědětVymazat
  25. noo vínko velice často (Morava se hlásí!!) a když se paří tak někdy i cigarette :)
    fotka parádní, normálně taky přemýšlím o zesvětlení vlasů- na zimu...abych vypadala nežně a bledě. hehe

    OdpovědětVymazat
  26. ste úžasný!
    si úžasná!
    klikám follow!
    užasnuto samozrejme :-D

    OdpovědětVymazat
  27. miluju tvoje články,píšeš skvělě a jste uzasnej pár:))
    proti alkoholu teda nejseeem,ale proti cigaretam teda trošičku jo:)

    OdpovědětVymazat
  28. Tvoje oci su magicke!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj,,před nedávnem jsem objevila tvůj blog a tož,,byla jsem uchvácena,,,super články a ještě lepší fotky (tiše závidím a šetřím na plastiku, abych vypadala, alespoň jako tvoje nepovedená kopie),,, dostávám nyní k pointě,tak si jdu potom našem Olmu a koho nepotkám TEBE..málem jsem vltěla pod tramvaj (uff)..vůbec mi to nedošlo..
    (jsem lehce natvrdla,,a zimou se to zhoršuje)...a tak jsem teď nadšená, že i tady,,na Moravě jsou tak úžasní lidi,jako ty !!! T.

    OdpovědětVymazat
  30. Tak prvně!!!! Vy blázni!!:D Cože? 62? WOW!!!!Jste úžasní, děkuji vám!!!!:)

    veve: již po hodech.Pila jsem pivo a trochu slívi, sežrala jsem (odpusťe ten výraz, ovšem ostatní mi přišly jaksi nedostačující) měsíční dávku masa, zelí, knedlíků, omastku (toho vlastně spíš vypila, že..:D), koláčků a zákusků. Co z toho plyne? MILUJU Moravu a naše zvyky!!! A pokud ti světlá sluší, nevidím v zesvětlování problém:) Čím krásnější, tím lepší (počítám s tím, že rozumu máš dostatek:)

    babô: Děkujem! Děkuji! Hážu čučku na tebe:)

    rasberry: děkuji moc...mám pro vás překvapení, které zajisté zdokonalí a upgradeuje blog(doufám!!!:) No...a kdybys mě potkala v sobotu, tak bych se ti, díky té hromadě cigaret, asi nelíbíla..:D

    Ew: Ty jsi božská!!!Dávám follow...a nechápu sama sebe, že i přesto, že tě znám už kdovíjakdlouho, tak takto činím až nyní...

    T.: Jej, kdy to bylo? Minulý týden jsem měla mizerné vlasy, příšernou pleť, nebesky modré kruhy pod očima, nevrlou náladu a velký zadek:D Jinak na plastiku nešetři, krásná jsi zajsité i bez toho ( a mnou by ses jen zkazila ...) PS: Jsem těžce natvrdlá. Mínusové teploty jsou zabijácké..:D


    Vážení, děkuji vám Brzy vám napíšu o srandě jménem Hody, o našem překvapení s R., o ztrapnění před panem profesorem...:)

    Pac. B

    OdpovědětVymazat
  31. nuuu pravda, že Vám to fakt moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  32. hoo,bylo to minulý týden a rozhodně si vypadala,,skvěle,,slepá nejsem(doufám)
    zdarec T.

    OdpovědětVymazat
  33. Joll: Díky moc...A tos nás neviděla, když se aspoň trochu snažíme vypadat dobře:D

    T.: "Skvěle" nebo skvěle? :D -->přikláním se k první variantě a rozhodně tě za slepou nepovažuji!

    OdpovědětVymazat
  34. strašně vám to sluší! A tenhle článek je nejvíc vtipnej :D
    <3

    OdpovědětVymazat
  35. jeej aky krasny clanok ste naozaj krasny par!

    OdpovědětVymazat
  36. crazy pig: Díky!!:D Jsme hold šíleně vážný párek (v rohliku)..

    Bianca: Děkujeme!!!!Velmi velmi!


    ...a vaše krásné komentáře jsem se rozhodli oslavit pizzou a pivem!!!Yummy!!!!Připíjíme na vaše zdraví!
    PS: Držte pěsti na reklamu, felaz!

    Pac. B

    OdpovědětVymazat
  37. "Intonace přiblblé blondýny" mě rozsekala:D :D

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!