pondělí 10. května 2010

..tohle si zaslouží snad i ovace!






No, vážně...ne? Po tak dlouhé době se tady objevit a ještě NĚCO přidat, dokonce to něco doplněné fotkami, to si zaslouží neMALÉ  uznání. Poplácávám se po rameni. Dobrá práce, jen tak dál..:)

To, že se na blogu dlouho nic neobjevilo, může budit dojem, že na to trochu...jak to říct slušně...s*ru. Ale ne ne, není tomu tak. Já jen klasicky nestíhám ( se nemůžete divit, už jako malé dítě jsem byla všude pozdě - narodila jsem se asi týden po termínu. Mám to "nestíhání" holt v povaze, nedá se nic dělat. No hlavně že mám na to "logické" vysvětlení!). Co že je důvodem mé absence? Tož, děcka, však to známe všichni. Zkoušky. Ty to teda NEJSOU. Ty to budou až za zhruba týden. Doteď to byly různé výlety, bitky a pitky a Ondrou a přáteli, okouzlení z jara (které opadne vždy, když je venku 10 stupňů a leje), grilovačky s rodinou, nový byt...a tak. 


Jak to teda bylo? Před dvěma týdny jsme byli s Onďákem v Praze - já pracovně, on jako moje drahá polovička. Od soboty do středy. Bydleli jsme pod Vyšehradem nedaleko parku, počasí vyšlo nádherné, ubytovali nás naši milí přátelé (Ivet & Tlapa - tímto díky vám!!!!), každý večer jsme hráli Osadníky z Katanu (jóóóóp!) a bylo nám hej. Sobota byla zabitá, ale neděli jsem měla volnou, tak jsme si zašli všichni čtyři do DOX na Kaplikého. K našemu překvapení  se tam ještě stále tyčila "majestátní" Entropa. Och, jsem okouzlena velikostí tohoto díla, vtipem a...nadsázkou. David Černý je bůh ( a pokud ne to, tak polobůh určitě!!!) Kaplický byl dokonalý, všem doporučuju tam zajít, nebudete litovat! Večer jsme šli do parčíku na malou večeři v trávě, frisbee, procházečku. Pohoda to byla...Každý den jsme pojídali plné hrsti jahod (máte je v Praze levné a dobré. Závist.). Pondělí a úterý byl vopruz, práce, kentus, ale večery byly opět poklidné a také velmi inspirativní a kreativní. Samozřejmě jsem si přivezla nějaký ten "hadřík"  a "goodies" na památku (chuděra skříň, začíná praskat..) - musela jsem se odměnit za dobře odvedený "job"!!!! Takže vám sem "hážu" pár dokumentačních obrázků, kde můžete vidět nejen Entropu, ale také Ivet, Ondru, nenamalovanou Báru, šachy.....


A zbytek dní? Zařizujem nový byt. Nestíháme. Vážně ne. Je to náročné. Avšaj já dokážu (téměř) vše, že..:D Tudíž se budu snažit "házet" sem víc keců a fotek. Pochopte, ve foťáku to je, ale komu se to chce házet do PC a ještě upravovat z RAWu? No, Barči ne, to je jisté..:)



Závěrem....díky pravidelným čtenářům. DVACET JEDNA je pro mě číslo, které jsem nečekala a jsem za ně moc ráda. Tedy, jsem ráda za vás všechny a už jen kvůli VÁM  se budu víc snažit. Jo, někdo se mě ptal, jak dělám "kreslené" fotky - používám tablet, koupili jsem si ho s Ondrou na Vánoce, je to taková doteková....věcička na úpravu fotek, kreslení do PC atd:D Jen tak pro info...

Taky díky Durduin za to, že ji bavím. Ono to bude znít jako klišé, ale toho si tuplem vážím, protože Olgu považuji za osobu s názorem (stejně jako vás ostatní)- ona má navíc ještě kuráž říct (napsat) to, co by se jiní báli publikovat. A to se mi náramně líbí!!!



Mějte se krásně...a já se zase brzy objevím!!!Slibuji:)



12 komentářů:

  1. Podle fotek bys mohla být z fleku modelka a podle psaní z fleku spisovatelka :-) Ne vážně, jestli budeš psát tak dobrý a zábavný články, tak si na ně ráda i nějakou tu (delší) chvíli počkám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. no to je dóst t jsem rda že jsi se zase jednou ozvala :) ale chápu že toho máš moc a na tebe si ráda počkám :) výlet do Prahy zní hezky taky bych si nějaký udělala... a děsně se mi líbí tvoje buřinka je fákt boží!

    OdpovědětVymazat
  3. prve dve fotky su skvele.Take umelecke.

    OdpovědětVymazat
  4. Foly, taky že jo...fotil je můj muž-všeuměl!!:)A díky vám, holky, za komentáře.Mám z nich fakt radost (můj radostný výskot by vám mohl dosvědčit právě Ondra)

    Btw, aktualizace!!!22 čtenářů....och, jsem dojata!!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, to byl strašně hezkej komentář :-) Já tě mám taky ráda, taky o tom svědčí to, že i když tě mám ve sledovaných , stejně sem někdy zabrousím, jesli se třeba blogpsot nespletl a nezapomněl mě informovat o tom, žes mi napsala :-)

    Mě se taky ještě hodně líbilo Dear Prudence, Oh, darling, Strawberry fiels forever nebo I want you(super taneční scéna s vojákama)...a ještě nesmím zapomenout na Bona Voxe...no, radši končím nebo bych vyjmenovala všechny písničky a sepsala celej děj :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. jůůů, ta buřinka je božská. už léta ji sháním všude možně, ale vždycky je mi velká... bylo by velmi nezdvořilé zeptat se tě, kdes ji ulovila? děkuju :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Zoris, já taky miluju všechny, muzikál se jim povedl!!!!A jsem ráda, že jsem tě potěšila, ty mě také:)A moc!

    A Nanuko (jo?můžu to skloňovat?)..Koupila jsem ji v H&m, asi před půl rokem, teď nevím přesně, možná dřív, možná pozděj. Ale Na Příkopech jsem ji viděla také, ovšem v tyrkysové barvě a vypadala dost dobře(podobnou má tuším Lili z blogu http://freshlili.blogspot.com/ Projdi historii a najdeš ho;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty fotky jsou bezvadné! Jsi vážně krásná a opravdu si zasloužíš pochvalu! =)

    OdpovědětVymazat
  9. Super fotky, nemálo tleskám :))

    Ať se vám krásně povede zařídit byt!!

    OdpovědětVymazat
  10. ty sachy, u kterych jsi vyfocena, se mi libily snad uplne nejvic z celeho DOXu..a opet super kloboucek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Lole: Díky moc za pochvalu, červenám se až za ušima..:D
    Sjaar: Thaks a lot!!!!I´m glad you like it;)
    Nat: Děkuji, děkuji, klaním se a s bytem si snad nějak poradíme (Ikea to jistí:D)
    Loli: Ty šachy jsou naprosto dokonalé, také jsme zrovna u těchto strávili nemálo času. A díky za pochvalu:)

    Všem přeji hezký den a ať se vám daří, dámy (popř.pánové)!!!

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!