pondělí 17. května 2010

...Aáááj, karamba!!!


No, takže...je mi jedno, že začínám takhle, moc dobře vím, že tímto způsobem se začínat nemá, ale jsem totálně "vyfluslá" a dodělaná. Tak nějak přepokládám, že mi to odpustíte, protože jste inteligentní jedinci, že:)

Právě jsem dopsala recenzi na Entropu. No, nevím, jestli se to bude paní profesorce líbit, každopádně jsem se snažila a opravdu, ale skutečně nemůžu za to, že některá slova se z mé hlavy záhadným způsobem vypařila. Prostě jsem byla uplně dutá!!!Bez nápadu. Za vinu to dávám především nechutnému počasí, které venku panuje. Kadence vulgárních výrazů se u mě každým dnem rapidně zvyšuje. Pokud to tak půjde dál, nebudu raději vycházet ven a zatáhnu závěsy, jinak se proměním v dlaždiče. Děda Komárek by to stručně okomentoval třemi slovy (kdo je nezná, je lama a asi nikdy neviděl film Na samotě u lesa;) Na náladě mi ani nepřidává fakt, že za týden mě čekají dvě megasložité zkoušky. A ještě k tomu je smutná moje milá máma, protože jí umřel králíček...:(

Ovšem já se vždy snažím hledat pozitiva i v těch nejhorších situacích. A nebo se snažím si ty ošklivé situace něčím "zkrášlit". Tak například včera jsme jeli s mužem na výlet do Prahy za účelem návštěvy Dokoupila. Nebylo to zlé, bublinové obrázky mě dost bavily, ale celkově mě to nikterak zvlášť nenadchlo. Entropa a Kaplický jsou lepší...V Praze jsem využila "papírků" se slevama z Elle a koupila pár věcí - hlavně kosmetiku v lékárně. Oblečení mě teď dost neba. Všechno je stejné, pokud už to hezky vypadá, tak buď 1) to má nekvalitní materiál (viz. trika k kolekce Blackbook - jedno mám a žmolků od kabelky je na něm!!!děs!), 2) je to sice kvalitní, ale moc drahé (vše si platím sama, rodiče neždímám a snažím se si vydělávát:), nebo 3) to má každý...Jediná věc, kterou mám v plánu, jsou šaty ze Zary, které jsem viděla na netu, tzn. je nikde v ČR neseženu, dále jsem si brousila zuby na sluchátka z HM kolekce Against AIDS (no, ty bude mít snad třetina obyvatel republiky, tak na to kálím) a ráda bych někde našla hezkou, obyčejnou, koženou tašku. Hehe, nemám šanci. Ale to nevadí. Hlavní přece je, že jsem zdráva a milována. Nic víc vlastně nepotřebuju:)

Někdy v blízké době vám sem hodím nějakou fotodokumentaci, teď to nemám v PC a od Ondry se mi to nějak nechce přetahovat. Jsem lenoch a jsem na to hrdá!!!Přidávám jednu téměř rok starou fotku z maturitní pááárty - měli jsme ji na ranči, takže se neděste mého vytahaného svetru. Komentář k fotce: Já, Evule a můj Bobek. A pořád vypadáme stejně..krásně a obvykle méně opile :D Teď mě pobavil můj muž - po včerejší "tůře" mě hrozně bolí záda, tak přišel a začal mě "jakože" masírovat. Bolelo to jak ...!!!A on říká: "Co bolí, je zdravé!!!!A co je krásné, je taky zdravé (tedy tvrdí to Blondýna. Hihi.)Ty jsi asi hodně zdravá, co? " No a vidíte, zas mám skvělou náladu..:D

A vám přeji, abyste i přes nehezké počasí měli také dobrou náladu! (S)mějte se. B

4 komentáře:

  1. Miluji Tvé psaní. A už se opět :-D. Tak díky moc. Pavel (a nejsem anonymní, i když jsem Novák)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty mě svým komentářem vždycky tak potěšíš :-) S tím kafčem, to by ti určitě moc chutnala a oku lahodila káva v kavárně Mefisto, která je u mě ve městě. Je tam krásné prostředí, krásní číšníci a názvy jako "Domácí kafíčko" přímo lákají k ochutnání :-)

    Jak to děláš, že jsi pořád tak veselá a plná energie???

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, Pavle, to jsem ráda. Budu se snažit tebe (i ostatní) bavit a těšit dál:)Hezký den. B

    Zoris, já klamu tělem, taky mám někdy blbé nálady, stresuju(ale vypadám přitom dost vtipně, takže se obykle směju sama sobě:D)a jsem znechucená (třeba když vidím pana Vajíčko-Paroubka a jíné dementy...). Ale jinak jsem docela v pohodě. Asi i díky mému muži, který mě vždy dokáže zpříjemnit i ty nejméně veselé okamžiky:)A až teď jsem si uvědomila, ty máš tak krásné jméno!!!! Zora...slovanská bohyně krásy, úsvitu a večerních červánků:)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky tvému komentáři jsem narazila na tvůj blog. A těší mě. Bavíš mě a líbí se mi tvé články.

    V poslední době mě taky to oblečení vůbec nebaví. Tak nějak jak je to všude stejné,ano... Už mě dlouho nic nikde nenadchlo.

    OdpovědětVymazat

za každý komentář vás to bude hřát u srdce. slibuju!